L’enviament de Creu Roja cap a Ucraïna, previst per diumenge al matí

El tràiler amb 31 palets de material estava previst que sortís aquest dissabte, però la meteorologia i les restriccions de pas cap a França ho han fet impossible

Els palets de material al camió de Creu Roja.
Els palets de material al camió de Creu Roja.

Si tot continua com fins ara, finalment el tràiler amb 31 palets de material sortirà aquest diumenge des d’Andorra, en direcció a la frontera d’Ucraïna amb Polònia. Ho farà després d’haver cancel·lat aquesta matinada l’expedició a causa de les condicions meteorològiques. A més, la condició de les carreteres i les restriccions a l’RN22 feien impossible que el camió pogués passar cap a França.

Des de Creu Roja, aquest matí, s’ha consultat amb el departament de Mobilitat abans de prendre cap decisió. Des d’allà se’ls ha informat que alguna de les carreteres per les quals havia de circular el tràiler es trobava tancada i que, abans i després del túnel es requerien equipaments especials. Així mateix, existia una alta possibilitat de retenir el tràiler a França a causa de les males condicions en les quals es troba la carretera que connecta amb Andorra.

1648826164462

Relacionat

Creu Roja prepara el tercer enviament de material a Ucraïna

D’aquesta manera, l’associació posava les seves esperances en una millora de les condicions meteorològiques que, per sort, s’ha donat. Així, que hagi deixat de nevar i hagin augmentat, de forma molt mínima, les temperatures, ha propiciat que es programi la sortida del camió per a aquest diumenge a les 9:00 h.

Comentaris

Trending