Creu Roja prepara el tercer enviament de material a Ucraïna

Està previst que surti cap a la frontera amb Polònia aquest dissabte el tràiler amb 31 palets de càrrega i únicament dos xofers

https://youtu.be/2dVOJbtgzQ0

Creu Roja ja està ultimant preparatius per al darrer enviament de material que es farà a Ucraïna des que es va iniciar el conflicte bèl·lic a la zona. En aquesta ocasió, i a diferència de les anteriors, no es tracta d’un comboi, sinó d’un únic tràiler que sortirà d’Andorra aquest dissabte. Ho farà amb 31 palets de càrrega i dos xofers, que seran l’únic equip que l’associació enviarà en aquesta ocasió cap a la frontera amb Polònia.

Des de Creu Roja asseguren que tot està previst perquè surti, “si el temps ho permet”, a la matinada. Aquesta tarda, aprofitant que la meteorologia està donant marge s’ha carregat el tràiler, cedit per l’empresa Andorra Racing. En aquesta ocasió, l’ajuda serà únicament d’anada, ja que el contingent de refugiats al país no deixa que es portin més persones cap a Andorra. Tot i això, des de l’associació també es va afirmar que no s’havia tingut cap petició per fer-ho.  

Material descarregat al magatzem de la Creu Roja de Polònia a Przemysl pel primer comboi.

Relacionat

El tercer comboi humanitari no tornarà amb refugiats perquè ja s’ha arribat al límit establert

Comentaris

Trending