La delegació governamental aterra a Dubai i ‘explora’ el pavelló d’Andorra

El cap de Govern encapçala la missió, que aquest divendres participarà en el dia que l’exposició universal dedica al Principat

Comentaris

Xavier Espot, amb César Marquina, Jordi Torres i Maria Ubach al pavelló andorrà.
Xavier Espot, amb César Marquina, Jordi Torres i Maria Ubach al pavelló andorrà. GOVERN D'ANDORRA

La delegació governamental encapçalada per Xavier Espot i amb dos ministres (Maria Ubach i Jordi Torres) i un secretari d’Estat (César Marquina) integrant-la ja és a Dubai per participar aquest divendres en el dia que l’exposició universal que se celebra als Emirats Àrabs dedica a Andorra. El cap de Govern i la resta de membres de la delegació política ja han pogut visitar el pavelló andorrà, que presenta el país de forma molt interactiva.

 

El Principat, proporcionalment a la mida del país, ha enviat a Dubai una delegació amplíssima. Aquest dimecres una quarantena d’empresaris (o representants empresarials) ja van participar en tot un conjunt d’activitats organitzades per Andorra Business i la Cambra de Comerç, i encarades a, suposadament, enfortir els llaços econòmics amb els Emirats.

Una part de la missió al centre de recerca.

Relacionat

Quaranta empresaris andorrans fan una missió econòmica a Dubai

A banda de polítics i empresaris, també s’han traslladat fins a Dubai representants de diversos col·lectius sòcio-culturals, i especialment dels esbarts del país, que faran una demostració d’algunes de les activitats culturals i tradicionals del país. Tot plegat, s’ha dit, en el marc del Dia d’Andorra a l’exposició que es fa a la ciutat àrab.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending