Creu Roja entrega les 35 tones de material humanitari del quart comboi

En aquesta ocasió el material que més lloc ocupa, l'aigua embotellada, s'ha adquirit en una zona pròxima al magatzem on han descarregat a Lublin

El tràiler de Creu Roja arribant a la seu polonesa de Lublin on han descarregat.
El tràiler de Creu Roja arribant a la seu polonesa de Lublin on han descarregat.

Creu Roja ha completat amb èxit la quarta missió d'ajuda humanitària a Polònia per ajudar a les persones que fugen de la guerra que s'està produint a Ucraïna per la invasió russa. En aquesta ocasió s'hi han portat 33 palets de material de primera necessitat alimentària i d'higiene i s'han adquirit 20 palets d'aigua en un distribuïdor local per optimitzar recursos.

El quart comboi de Creu Roja Andorrana ha complert la missió amb l'entrega de les 35 tones de material humanitari a la Creu Roja Polonesa a Lublin. En aquest viatge hi havia 33 palets de material de primera necessitat alimentària i d'higiene, així com es va tramitar l'adquisició de 20 palets d'aigua d'un subministrador de la zona pròxima a la descàrrega i que es van anar a buscar una vegada descarregat el tràiler.

Aquesta expedició està formada per voluntaris amb força experiència i coneixements, en cooperació d’ajuda internacional, audiovisuals, logística, transports i intèrprets en els idiomes necessaris. Tots ells han coordinat i preparat les adquisicions necessàries per poder dur a terme la missió humanitària a Polònia en benefici a les persones desplaçades pel conflicte entre Rússia i Ucraïna.

 
 
 
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending