El Consell d'Europa s’interessa per la xarxa de joves parlamentaris impulsada des d’Andorra

Roger Padreny i Mònica Bonell s’han desplaçat a París per participar en diverses reunions i, entre altres, han presentat la iniciativa treballada i creada en el marc de l’OSCE

Comentaris

Padreny explicant la xarxa en les reunions.
Padreny explicant la xarxa en les reunions.

Una representació del Consell General, formada per Mònica Bonell i Roger Padreny ha viatjat a París per participar en reunions de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa. En el cas del polític socialdemòcrata ha estat convidat com a representant de l’Assemblea Parlamentària de l’Organització per la Seguretat i Cooperació a Europa (OSCE-PA) per presentar l’experiència de la Xarxa de Joves Parlamentaris, mentre que la vicepresidenta demòcrata l'ha acompanyat com a cap de la delegació a l’Assemblea Parlamentària de l’organisme (APCE).

Cal recordar que Padreny ha estat molt actiu en el treball per establir un representant de la joventut i la pròpia Xarxa de joves Parlamentaris en el sí de l’OSCE-PA. El treball d’aquest nucli fort, que han celebrat diverses reunions -entre elles una a Andorra el passat mes de juny- ha cridat l’atenció al Consell d’Europa, que ara busca engegar un projecte similar en la seva pròpia assemblea parlamentària.

Així, Padreny ha valorat que “és un exemple de com Andorra pot tenir una incidència a nivell internacional”. Els representants del Consell General han estat acompanyats per l'ambaixadora d'Andorra a França, Eva Descarrega.

Comentaris

Trending