Andorra pren part de la Cimera sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible

Espot ha de participar en una taula orientada a reforçar el multilateralisme per impulsar i revisar si escau l’agenda 2030

Xavier Espot, Imma Tor i Elisenda Vives, en primera fila, durant la sessió de les ODS.
Xavier Espot, Imma Tor i Elisenda Vives, en primera fila, durant la sessió de les ODS. SFGA

La delegació andorrana encapçalada pel cap de Govern, Xavier Espot, la ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor i l’ambaixadora a la Missió Permanent d’Andorra a les Nacions Unides, Elisenda Vives, han participat en l’obertura de la Cimera dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), convocada pel president de l’Assemblea General, Dennis Francis, que té la voluntat d’accelerar el progrés d’implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible amb el compromís política d’alt nivell de vertebrar accions transformadores de cara al 2030.

El cap de Govern intervindrà en la taula prevista per aquest dimarts, que porta per títol ‘Unitat i solidaritat: reforçar el multilateralisme per cooperar donar suport, seguiment i revisió a l’agenda 2030’. L’objectiu de la Cimera d’alt nivell es adoptar una declaració política que inclourà els compromisos, reptes i una crida a l’acció urgent a totes les parts. Espot i Tor duran a terme els propers dies una intensa agenda de contactes bilaterals. El cap de l’executiu tenia previst reunir-se amb Dennis Francis.

Comentaris (8)

Trending