Andorra convida Maduro a la Cimera Iberoamericana

Ubach ha explicat que la participació correspon als màxims representants dels governs legalment establerts i definits per les Nacions Unides

Comentaris

Nicolás Maduro.
Nicolás Maduro. ARXIU

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach ha dit aquest dijous que Andorra convidarà el president de Veneçuela, Nicolás Maduro a la Cimera Iberoamericana del pròxim dia 21. Ha explicat que es convida als màxims representants dels governs legalment establerts i definits per les Nacions Unides. 

Ubach ha afirmat que Juan Guaidó és un membre de l'oposició. La presència de Veneçuela, però, es farà de manera telemàtica ja que la participació presencial correspondrà a Espanya, Portugal, Guatemala i la República Dominicana. Aquest dimecres, el líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha sol·licitat a el cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, que sigui Joan Guaidó qui assisteixi a la XXVII Cimera Iberoamericana i que es retiri la invitació al "dictador" Nicolás Maduro. Serà la primera vegada que Andorra aculli la Cimera Iberoamericana de caps d'Estat i de Govern, sota el lema 'Innovació per al desenvolupament sostenible. Objectiu 2030. Iberoamèrica davant el repte del coronavirus'.

La ministra ha confirmat que les delegacions presencials han confirmat la seva assistència i Espanya tindrà al president del Govern, Pedro Sánchez. Pel que fa a les que es connectaran de manera telemàtica s'han d'acabar de confirmar les inscripcions.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending