Ampliat el termini pel vot presencial al consolat a les eleccions basques i gallegues

Els residents podran dipositar el seu sufragi a l’urna que s’instal•larà a la legació diplomàtica fins al mateix diumenge 12, dia dels comicis

A l'ambaixada poden votar quan hi ha eleccions els residents espanyols.
A l'ambaixada poden votar quan hi ha eleccions els residents espanyols.

El consolat espanyol ha donat a conèixer els dies i els horaris durant els quals els residents espanyols que puguin participar en les eleccions basques i gallegues del diumenge 12 de juliol podran dipositar personalment el sufragi en les urnes que s’instal·laran a la legació diplomàtica. Finalment, també es podrà anar el dissabte 11 i el mateix diumenge. Fins al dia 7, es podrà fer servir el sistema d’enviament de la documentació a través de Correos.

El proper dia 12 tant Galícia com Euskadi celebraran els comicis autonòmics. Com en anteriors cites electorals, els residents a Andorra tenen la possibilitat de participar i, per votar, tindran dues opcions. Fins al dia 7, es podrà enviar el sufragi per correu. A partir del dia 8, hi haurà l’opció de fer-ho presencialment a les urnes que s’instal·laran a l’ambaixada espanyola.

Dimecres i dijous, es podrà anar entre les nou del matí i les dues del migdia i de quatre a vuit de la tarda. Divendres, només en horari de matí. A més, s’ha donat més dies i també es podrà votar dissabte i diumenge, entre les deu del matí i les dues de la tarda.

WhatsApp Image 2020 06 28 at 12 opt

 

Comentaris

Trending