Indignació a Medi Ambient amb el comportament del president de la federació de caça

Cabanes va esbroncar la directora del departament al passadís de la primera planta de l’edifici administratiu de Govern a la sortida d’una de les reunions que es van fer la setmana passada

Comentaris

La ministra Sílvia Calvó i Josep Maria Cabanes en una de les reunions.
La ministra Sílvia Calvó i Josep Maria Cabanes en una de les reunions. SFGA

Al ministeri de Medi Ambient hi ha una forta indignació pel comportament que la setmana passada hauria tingut el president de la Federació Andorrana de Caça i Pesca (FACIP), Josep Maria Cabanes, amb la directora del departament, Sílvia Ferrer, en el marc de les reunions de la comissió de seguiment de la caça que es van dur a terme a l’edifici administratiu la setmana passada. Diversos funcionaris del ministeri concernit i d’altres que van ser testimonis dels crits de Cabanes a Ferrer han lamentat l’actitud del també cap de llista de Liberals.

L’incident, que testimonis presencials han qualificat de molt desagradable, s’hauria produït després de la primera de les dues reunions que es van fer la setmana passada. Una vegada finalitzada la reunió, fora de la sala on hi va haver la trobada, al passadís de la primera planta de l’edifici administratiu de Prat de la Creu, Cabanes hauria escridassat de mala manera Ferrer a proximitat dels lavabos que hi ha en aquella zona. Diversos funcionaris haurien sentit els crits del president de la FACIP, que anava acompanyat de dos membres més de l’entitat, a la directora de Medi Ambient. El comportament hauria estat, segons les fonts, del tot fora de lloc i injustificable.

Els caçadors i pescadors, tot i les comunicacions públiques que es fan celebrant-ho sempre tot mantenen serioses discrepàncies obertes amb alguns dels tècnics de Patrimoni Natural, que depèn del ministeri que encapçala Sílvia Calvó i que dirigeix des del punt de vista executiu Sílvia Ferrer. Com que la directora sol avalar els posicionaments dels tècnics, que més d’una vegada contravenen els criteris o la voluntat dels caçadors i pescadors, aquí és on hi ha el xoc. El fet que Ferrer sigui dona i que la cinegètica i la pesca no siguin matèries del seu profund coneixement avalaria una crítica que, segons les fonts, “va passar de la ratlla”. Cabanes hauria arribat a qüestionar l'andorranitat de la directora del departament.

Comentaris (81)

Trending