Govern fitxa PricewaterhouseCoopers perquè l’assessori en matèria de Funció Pública

La firma d’origen americà cobrarà un fix de 124.250 euros més 70 euros per cada hora de consultoria per elaborar l’adaptació de les taules retributives de l’administració general, fer la revisió i valoració de la classificació dels llocs de treball i prestar serveis d’assessorament i consultoria en recursos humans

La filial andorrana de PwC s'ha adjudicat els treballs.
La filial andorrana de PwC s'ha adjudicat els treballs. ARXIU

El ministeri de Funció Pública i Simplificació de l’Administració acaba de fer pública la contractació de PricewaterhouseCoopers (PwC) perquè l’assessori en diversos aspectes relacionats amb el funcionariat. La firma d’origen americà i que al seu dia va ser l’encarregada de fer una més que controvertida anàlisi dels comptes de BPA ja estaria treballant fa un temps en aquesta matèria i ara se li adjudica la feina de forma definitiva. Pel que hauria fet el 2020 i, a més, pels dos propers anys.

La filial andorrana de PwC, per a la qual faria de prescriptor l’exministre de Finances i també de Funció Pública durant el primer mandat Martí Jordi Cinca, que també fa assessoraments per al Govern, rebria un fix de 124.250 euros més 70 euros per cada hora de consultoria. Segons les dades que publica aquest dijous el BOPA, la consultora s’hauria adjudicat la feina en un concurs nacional, obert i de caràcter ordinari.

En concret, el ministeri que lidera la liberal Judith Pallarès pretenia contractar una empresa per elaborar l’adaptació de les taules retributives de l’Administració general, fer la revisió i valoració de la classificació dels llocs de treball de l’Administració general i prestar serveis d’assessorament i consultoria en recursos humans. La durada d’aquest contracte, s’ha dit, serà des de la data de la signatura fins al 31 de desembre del 2020 i serà renovable anualment, amb l’acord previ del Govern, fins a un màxim de dos anys, és a dir, fins al 31 de desembre del 2022.

Comentaris (5)

Trending