Funcionaris amb bicicleta elèctrica

El departament de Mobilitat posa a disposició dels treballadors de la Funció Pública un vehicle de dues rodes ecològic per fomentar la sostenibilitat

Bicicletes elèctric d'utilització pública estacionades.
Bicicletes elèctric d'utilització pública estacionades. Toni Solanelles

A alguns els ha semblat poc menys que una acudit, i a d’altres els sembla poc, que s’hauria de fomentar més encara. El que és cert és que des d’ara, els funcionaris que ho vulguin poden sol·licitar poder disposar de la bicicleta elèctrica que el departament de Mobilitat posa a la seva disposició. S’entén que a la disposició dels treballadors públics perquè puguin fer la feina que fan i els desplaçaments que l’activitat laboral requereixi els puguin dur a terme en bicicleta.

L’objectiu de la mesura, de posar a disposició dels funcionaris una bicicleta, és fomentar una mobilitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Els treballadors públics que vulguin emprar el vehicle han d’enviar un correu electrònic al departament de Mobilitat i més enllà d’identificar-se, cal també que deixin clar en quin horari necessiten el vehicle de dues rodes. Mobilitat és qui disposa de la clau del cadenat i, per tant, cal passar a recollir dita clau per l’esmentat departament, ubicat a l’edifici administratiu de Prat del Rull, quan s’adjudiqui la utilització de la bicicleta.

Comentaris (4)

Trending