Eduard Ibáñez jura com a nou adjunt al representant personal del Copríncep

L’acte ha tingut lloc al Palau Episcopal de la Seu i tot fa pensar que serveix per preparar el relleu de Josep Maria Mauri en el càrrec, ja que s’apropa el moment de la seva jubilació

Un moment de l'acte de jurament.
Un moment de l'acte de jurament. BISBAT D'URGELL

Eduard Ibáñez ha jurat aquest dijous com a nou adjunt al Representant personal del Copríncep episcopal. D’aquesta forma, es culmina la seva incorporació als serveis del cap d’Estat, Joan-Enric Vives. Tot fa pensar que es tracta d’un primer pas per preparar el relleu de Josep Maria Mauri, que està a prop de la jubilació.

De fet, seria la mateixa fórmula que es va emprar ara fa uns anys, quan Mauri, que ha estat un dels assistents a l’acte, va accedir al càrrec que, fins llavors, havia ocupat Nemesi Marqués. Ibáñez és llicenciat en dret i doctor en dret penal i penitenciari, tot i que gran part de la seva trajectòria professional els darrers anys ha estat vinculada a l’entitat Justícia i Pau, de la qual ha estat director de la branca barcelonina.

En l’acte de presa de possessió han estat presents, justament, el mateix Mauri, actual representant del Copríncep; així com la secretària general dels serveis, Concepció Garcia; el cap de gabinet, David Codina, i la cap de protocol, Cristina Orduña. Ha estat una cerimònia sòbria i solemne, segons s’ha assegurat des del bisbat d’Urgell. Així, s’ha llegit el document de nomenament i Ibáñez ha prestat jurament. També ha estat present el mateix Copríncep, Joan-Enric Vives.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending