El Copríncep aborda amb Espot i Suñé la situació sanitària

El cap de Govern i la síndica general s’han desplaçat a la Seu per reunir-se amb Joan Enric Vives, a qui han informat de les novetats sobre la pandèmia i altres àmbits com l’econòmic i el social

Vives, al mig amb Espot i Suñé al costat.
Vives, al mig amb Espot i Suñé al costat. SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, i la síndica general, Roser Suñé, s’han desplaçat aquest matí al Palau Episcopal de la Seu per mantenir una trobada amb el Copríncep Episcopal, Joan Enric Vives. La reunió, segons s’ha indicat des de l’executiu, s’emmarca en els contactes habituals que mantenen les diferents institucions i ha servit per abordar els principals temes de l’actualitat al Principat.

La trobada ha tingut lloc a la capital alturgellenca. Al Palau Episcopal, Vives ha rebut tant a Espot com a Suñé. L’encontre ha servit perquè el cap de Govern i la màxima representant de la cambra parlamentària hagin pogut informar el cap d’Estat dels principals temes d’actualitat al país. Evidentment, un dels punts claus ha estat la situació de la pandèmia provocada pel coronavirus.

Pandèmia a banda, però, la trobada també ha abordat altres assumptes. Entre ells, la situació econòmica i social del país.

Un instant de la trobada entre Vives, Espot i Suñé.
Un instant de la trobada entre Vives, Espot i Suñé.

Comentaris (4)

Trending