La CASS recorda als autònoms que poden sol·licitar la prestació de juliol fins al 15 d’octubre

Aquesta sol·licitud és especifica per aquelles persones que no van cobrar la prestació per aquest període, que la tenien acordada pel mes de juny i que complien amb els requisits

Façana de la CASS, al carrer Joan Maragall d'Andorra la Vella.
Façana de la CASS, al carrer Joan Maragall d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

Els treballadors autònoms que tenien acordada la prestació equivalent, com a molt, al salari mínim el mes de juny i que complien els requisits fixats per llei podran sol·licitar la prestació relativa al mes de juliol fins al 15 d’octubre. Tal com recorda aquest dimecres la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) el termini de petició s’ha ampliat i s’ha de dur a terme a través del formulari corresponent que cal omplir i fer arribar a la pròpia parapública.

El BOPA publica aquest 2 de setembre el decret en el que s’amplia el període de sol·licitud de la prestació del mes de juliol 2020 fins al 15 d’octubre del 2020. Aquesta sol·licitud és especifica pel mes de juliol de 2020 per aquelles persones que no van cobrar la prestació per aquest període, que la tenien acordada pel mes de juny i que complien amb els requisits previstos per la Llei 7/2020. El formulari que s’ha d’omplir, i que s’annexa en aquest mateix article, s’ha d’enviar a comptepropi@cass.ad.

Comentaris

Trending