Els banders creen el seu sindicat, que liderarà Gerber Martín

L’entitat ha presentat els estatuts davant el Registre d’Organitzacions Sindicals, tal com marca la llei vigent i tindrà a Karel Pagès com a secretari i Jordi Sallés com a vocal

L'escut del cos serigrafiat en una jaqueta.
L'escut del cos serigrafiat en una jaqueta. BANDERS

Els banders també tindran sindicat. El cos ha formalitzat la creació de l’entitat que representarà els seus treballadors amb l’aprovació dels seus estatuts i el seu dipòsit al Registre d’Organitzacions Sindicals, tal com exigeix la legislació. També s’ha designat els membres de la junta directiva, encapçalada per Gerber Martín Medina, com a president.

Així, ja s’ha oficialitzat la creació del Sindicat de Banders, cos especial que encara no tenia una entitat que representés els seus membres. Seguin la Llei d’acció sindical i patronal, els seus impulsors han aprovat els estatuts i els han presentat davant el Govern, més concretament al registre d’organitzacions sindicals.

També han aprovat la composició de la junta directiva. Per ara, amb tres membres. Martín Medina serà el seu president, acompanyat de Karel Pagès, que farà les funcions de secretari, i Jordi Sallés, com a vocal.

Comentaris

Trending