Adjudicades les obres per estabilitzar el talús de la pleta d'Aixirivall

El comú de Sant Julià de Lòria assigna també els treballs d'eixample de les carreteres de Nagol i la Rabassa

-
-
El comú de Sant Julià de Lòria ha adjudicat de manera definitiva les obres per estabilitzar el talús de la pleta d'Aixirivall així com l'eixample de les carreteres secundàries de Nagol i de la Rabassa. L'import total és de 498.000 euros i la partida més gran es destina a la carretera de Nagol amb 204.036 euros. Les adjudicacions estan publicades en el primer BOPA de l'any d'aquest dijous.

L'adjudicació dels treballs d'estabilització del talús de la urbanització El Bedràs coneguda popularment com la pleta d'Aixirivall arriben després de l'esfondrament del 21 de desembre passat. Està situat en la carretera que dona accés a la urbanització i el comú va dir, en el seu moment, que era propietat privada i no hi podia intervenir.

Posteriorment se'n va fer càrrec i la urbanització va passar a ser de titularitat comunal el mes d'octubre passat. Els veïns havien denunciat en nombroses ocasions que en dies de pluja o de neu hi havia despreniments de pedres i de roques. L'import de l'obra és de 105.000 euros i el termini d'execució de tres mesos.

Els treballs a la carretera de Nagol s'efectuaran en l'aparcament que hi ha al darrere de la capella de Sant Bartomeu just a l'inici del vial a la sortida del centre de Sant Julià de Lòria. Es construiran voravies en tota una zona en què actualment hi manquen, així com baranes perquè els vianants puguin passar pel costat de l'aparcament sense interferir en la circulació dels vehicles per la carretera tenint en compte que és un lloc molt estret.

Pel que fa a la carretera de la Rabassa es treballs s'efectuaran entre els punts quilòmetrics 2,900 al 3,000 per un import de 149.992 euros i un termini d'execució de 77 dies.

Comentaris (1)

Trending