Acord total perquè Secnoa adquireixi el 5% de Nevasa i Arcalís s’integri a Grandvalira

El director de màrqueting de l’estació ordinenca, David Ledesma, assumeix la mateixa responsabilitat però ara per al conjunt del grup 

David Ledesma ha estat quatre anys director de màrqueting d'Ordino-Arcalís.
David Ledesma ha estat quatre anys director de màrqueting d'Ordino-Arcalís.
L’estació d’Ordino-Arcalís ja està del tot integrada a Grandvalira. Després de diverses anàlisis, valoracions i algun que altre estira-i-arronsa, l’acord pel qual Secnoa, la societat que formalment explota el camp de neu ordinenc, adquireix el 5% de les accions de Nevasa, l’empresa que comercialitzava fins ara les estacions de la vall oriental, és total. Aquest fet, segons algunes fonts, permetrà desencallar definitivament la reestructuració del major domini esquiable del país i un dels més grans del sud d’Europa.

Producte d’aquest desencallament, per dir-ho així, és l’anunci oficial fet aquest matí per part de Grandvalira que qui durant quatre anys ha estat el director de màrqueting d’Ordino-Arcalís, David Ledesma, assumeix a partir d’aquesta mateixa setmana les mateixes funcions però per a tot el grup Grandvalira. Segons el domini, “el nomenament dóna un impuls a la nova línia estratègica de Grandvalira i contribuirà a optimitzar el procés d’integració d’Ordino Arcalís a Grandvalira-Nevasa. L’objectiu és continuar fent créixer la marca Grandvalira així com la marca Ordino Arcalís”

Durant mesos, la consultora Deloitte ha estat treballant en la valoració de la societat, de Nevasa. Hi havia un pacte inicial pel qual tant Ensisa com Saetde, sòcies de Nevasa, es desprendrien cadascuna del 2,5% de les seves participacions per posar-les en mans de Secnoa i que aquesta societat s’integrés formalment a la comercialitzadora. Calia establir el preu. Diverses fonts han assegurat que després de diferents avaluacions, finalment l’acord econòmic és un fet -els consultats no han pogut confirmar si la signatura formal ja s’ha dut a terme, però en tot cas no hi haurà problemes en fer-ho- tot i que no ha transcendit la valoració realitzada de la societat ‘mare’ i el desemborsament que ha hagut de fer l’empresa ordinenca.

Fonts de Grandvalira han explicat que la comercialització conjunta dels productes que ofereixen Ensisa, Saetde i Secnoa ja és un fet alhora que tant els responsables de Nevasa com Deloitte han estat treballant, també, en la seva reestructuració de la societat per integrar-hi Secnoa, controlada al 76% per Saetde. Fruit de tot plegat, un dels primers canvis visibles i, com s’ha dit, avui anunciat, és la incorporació de Ledesma com a màxim responsable d’una àrea clau per a Grandvalira, la de màrqueting. Aquest lloc estava vacant des de feia mesos. La seva anterior responsable, amb una trajectòria molt valuosa en el sector i llarga i destacada experiència, va haver de deixar el càrrec per motius personals.

De nacionalitat andorrana, Ledesma de 42 anys és Llicenciat en Periodisme per la Universitat Internacional de Catalunya i també en Història per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Direcció en Màrqueting i Vendes per ESADE i Diplomat per la Universitat Ramon Llull. Compta també amb un postgrau en Direcció de Màrqueting per la UOC. En l’actualitat continua la seva formació amb un Master Executive MBA a EAE Business School.

Comentaris

Trending