Acaba detingut el propietari d’un pis per canviar el pany a un llogater que no pagava

L’inquilí es va trobar dijous a la nit que no podia entrar a l’habitatge, a Sant Julià de Lòria

-
-
Es va voler cobrar els deutes a la seva manera i va acabar detingut i passant la nit a les cel·les del despatx central de la policia. Va ser dijous a la nit. L’inquilí d’un pis de Sant Julià de Lòria tornava a casa després de la jornada de treball i es va trobar que no podia entrar a l’habitatge arrendat. El motiu? El propietari havia canviat el pany. Per què? Suposadament per l’impagament del lloguer que hauria protagonitzat l’inquilí.

La detenció es va produir poc després de les 10 de la nit de dijous després que el llogater en qüestió, prèviament, alertés la policia perquè es trobava que no podia accedir al pis. Una ràpida anàlisi de la situació per part dels agents va portar a determinar que l’inquilí en qüestió tenia contrets alguns deutes amb el propietari, algun que altre lloguer impagat, i davant el cas omís a les reiterades queixes de l’amo del pis, va tirar pel dret. 

L’home, suposadament, va canviar els panys de les portes tant del pis com del traster sense el consentiment ni menys encara la comunicació al llogater. En conseqüència, i tot i el deute, va ser detingut per un presumpte delicte contra la intimitat i inviolabilitat del domicili. L’endemà va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat.

Aquesta va ser una de les quinze detencions que hi va haver la setmana passada. Sis van ser relatives a positius d’alcoholèmia en la conducció de vehicles. Ressalta un indicador de 2,87 grams d’alcohol per litres de sang que va donar un home resident de 58 anys dimecres passat a 1/4 de 9 del vespre després de patir un accident de danys materials. L’endemà, poc abans de la mitjanit, un també resident, en aquest cas de 62 anys, va donar 2,05 en un control rutinari.

Agressió recíproca de parella

En relació amb altres qüestions, també dijous però poc després de les 8 del matí, a Encamp, la policia va detenir una parella formada per una resident de 31 anys i un no resident de 41 que ja havia tingut problemes anteriors amb les autoritats policials motiu pel qual havia estat expulsat. A aquelles hores del matí, tots dos s’estaven agredint. 

En el marc d’una discussió conjugal, de parella, van passar de les paraules a les mans. Tots dos van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic ambdós. A més a més, en el cas de l’home se li va atribuir un altre delicte contra la funció pública en desobeir l’esmentada ordre d’expulsió administrativa per un període de 5 anys.

Comentaris (1)

Trending