43 temporers de Pal i Arinsal sol·liciten ajuda al comú de la Massana

El departament de recursos humans d’EMAP contacta amb els treballadors que han tingut durant l’hivern i 26 els han manifestat que necessiten allotjament i 25, manutenció

-
-

El comú de la Massana ja ha rebut una quarantena de sol·licituds per part de temporers que s’han quedat atrapats al país arran de l’esclat de la crisi del coronavirus. Al llarg d’aquest divendres, i seguin la petició feta des del ministeri d’Interior, s’ha començat a contactar amb els treballadors contractats durant la campanya d’hivern per comprovar quina és la seva situació i si necessiten algun tipus d’ajut.

Així ho ha explicat la corporació a través d’un comunicat. Així, des del departament de Rercursos Humans d'EMAP, l’empresa que gestiona les estacions de Pal i Arinsal, s’ha estat contactant amb tots els treballadors de temporada, siguin estrangers o nacionals. I és que es considera que tothom pot estar en una situació de vulnerabilitat, a l'haver tancat la campanya abans d'hora.

En total, hi ha 570 treballadors amb aquesta modalitat, dels quals, 250 són temporers estrangers. La majoria argentins (un centenar), seguits dels espanyols (45) i xilens (44).

De moment s'està recopilant la informació segons els formularis que recullen les necessitats dels temporers. Per ara, 43 han demanat ajuda. Entre ells, 26 han manifestat que necessiten allotjament, mentre que hi ha 25 demandes de manutenció. Alguns dels temporers ha sol·licitat els dos ajuts.

El comú de la Massana i EMAP ajudaran totes aquestes persones que estan en situació de necessitat. En aquests moments, s’està contactant amb diferents establiments hotelers, per concretar l'allotjament. S'espera poder tenir un lloc per ubicar-los com més aviat millor.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending