Sorpresa per l’aparició d’un faisà en ple centre d’Andorra la Vella

Els banders s’han desplaçat al lloc per intentar capturar-lo i tornar-lo al medi natural, però l’animal ha aconseguit escapar per aparèixer poc després a un aparcament descobert proper

https://www.youtube.com/embed/a6eoLUto2eA

L’escena ha provocat sorpresa. Astorament. I és que, per molt que Andorra sigui un país de muntanya i natura, no és habitual que un faisà es passegi tranquil·lament en mig del centre urbà d’Andorra la Vella. I ho ha fet durant una bona estona a la plaça Lídia Armengol, fins que els banders han arribat per intentar (i semblaria que s’ha quedat en això en un intent) capturar-lo.

La curiosa situació s’ha viscut aquest migdia al costat de la plaça inferior de la nova seu del Consell General. L’animal ha aparegut i durant una bona estona s’ha mogut per la zona. Alguns dels ciutadans que l’han vist han avisat, com és preceptiu, al cos de banders.

Els agents del cos s’han desplaçat a la zona. La missió era clara: intentar capturar-lo per tornar-lo al seu medi natural. La realitat, però, ha estat diferent. L’exemplar ha posat les coses difícils als banders i els ha anat esquivant. Fins a aconseguir fugir. L’ocell ha acabat apareixent una estona més tard a un aparcament descobert al costat de la rotonda de la Baixada del Molí.

Comentaris (4)

Trending