Pediatre a Andorra, candidat de Vox a Barcelona

Gerardo Vizmanos és suplent a la llista de la capital catalana a les eleccions espanyoles del pròxim dia 10Després d'una etapa a l'hospital de Meritxell ara té consulta privada a Escaldes-Engordany

Comentaris

El reconegut pediatre Gerardo Vizmanos, amb consulta a Escaldes-Engordany, forma part com a suplent de la llista de Vox a les eleccions legislatives que es faran a Espanya el pròxim diumenge. Vizmanos també participa en curses de muntanya com el cross vertical de Prat Primer o el El KM vertical Casamanya Extrem. 

De metges que han entrat en política n'hi ha molts. A Andorra i quan encara hi havia llistes obertes, el radiòleg Jordi Farràs va batre tots els rècords de vots a l'època. Els doctors Josep Maria Goicoechea o Joan Martínez Benazet, per posar uns exemples, han accedit al càrrec de ministre. A Espanya, la sessió constitutiva del Congrés de Diputats, el maig passat va ser presidida per Agustín Zamarrón.

Especialista en medicina interna i de l’aparell digestiu, Zamarrón, que va treballar molts anys a la residència de Bellvitge, va sorprendre tothom per les seves formes i la seva dramatúrgia dirigint la sessió, així com per la seva barba blanca que a més d’un li va fer pensar en l’escriptor Ramón María del Valle Inclán. També ha sorprès, però a Andorra, la presència del pediatra Gerardo Vizmanos Lamotte com a suplent a la llista de Vox a les pròximes eleccions legislatives a Espanya.

Té una àmplia formació i treballa al Principat des del 2008

Vizmanos, nascut el 1972, és un metge amb molt prestigi a Andorra i amb una àmplia formació. Té consulta a un edifici cèntric d'Escaldes-Engordany que comparteix amb altres professionals com la doctora Puig, o els doctors Àlvarez Marfany i Pereiro. Va estudiar la carrera de medicina a la Universitat de Barcelona i posteriorment va fer ampliació d'estudis en diversos àmbits mèdics a l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron o a la Universitat Autonòma de Barcelona, a Bellaterra, amb un doctorat cum laude.

El febrer del 2008 es va incorporar a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on va estar fins el 2016, com a metge adjunt al servei de Pediatria i en consultes externes de pneumologia pediàtrica. Ara, s'estrena com a candidat. encara que sigui suplent, en una llista i d'un partit força controvertit, per la seva ideologia i els seus posicionaments, com és Vox, i que ha inclòs en el seu missatge elements islamòfobs, del nacionalisme centralista, rebuig a l'avortament i al feminisme, i propostes econòmiques de signe neoliberal. Va ser fundat el 2013 per membres del Partit Popular, ja que el consideraven massa centrista i que no defensava de manera suficient els interessos d'Espanya. Va exercir d'acusació particular en el procediment judicial del Procés.

Aquest mateix dijous a Girona, el portaveu del partit al congrés dels Diputats, Iván Espinosa de los Monteros ha assegurat que la província gironina és la 'zona zero' del sobiranisme. I ha afegit que això, comporta que els seus candidats a Catalunya pateixin 'assetjament' i hagin d'anar amb escorta. No és el cas a Andorra, on el doctor Vizmanos compta amb una nombrosa clientela i és un professional molt apreciat malgrat la ideologia de Vox. El seu perfil a WhatsApp és una foto amb la bandera espanyola i la frase 'pon arriba, tus ojos, siempre arriba'. 

 

 

 

 

 

 

Comentaris (33)

Trending