El vigilant de seguretat orgullós del seu penis

La policia deté un jove que enviava a una menor a la qual suposadament pretenia fotografies dels seus genitals deixant entreveure que anava uniformat

Uniformat però amb la cremallera abaixada. D’aquesta manera, almenys suposadament, es feia les fotos un jove que ha estat detingut les darreres hores acusat d’un delicte contra la llibertat sexual. Durant un temps hauria estat enviant les imatges que mostraven sense dubtes el seu penis a una noia menor d’edat a la qual pretenia. La denúncia d’aquesta hauria iniciat una breu investigació judicialitzada que ha acabat amb l’arrest del ‘pornògraf’, un vigilant de seguretat de 24 anys.

El noi hauria enviat les imatges a mode de signe de virilitat. Certament, quan hauria vist que la noia a qui adreçava les fotografies on es veien els seus genitals el refusava i l’incomodava la situació, hauria deixat de fer-ho. Però l’edat de la menor va portar a analitzar la situació i a posar-hi remei. En forma d’arrest -que es va produir aquest dimarts a primera hora del matí- i una posterior posada a disposició judicial que li ha suposat, a priori, una petita condemna per la via ràpida més aviat com a toc d’atenció abans de recuperar la llibertat.

Això sí, la conseqüència més immediata, segons fonts properes a l’implicat, és la pèrdua del lloc de feina. Perquè només saber del cas i tenir constància que en les fotos enviades es veia sense discussió l’uniforme laboral -d’una empresa de seguretat del país que presta serveis en molts indrets, entre els quals un centre comercial al qual estava habitualment destinat l’implicat- la companyia que el tenia contractat va decidir-ne l’acomiadament de manera fulminant.

Comentaris (5)

Trending