Ungles en llista d'espera

Hi ha llocs on per fer-te la manicura a Andorra no tenen hores fins el mes de juliolEn alguns ja no agafen nous clients

Arreglar-se les ungles pot ser una autèntica odissea a Andorra. Malgrat la proliferació de llocs on fer-ho cada cop és més difícil trobar hora. En alguns casos no tenen disponibilitat fins el mes de juliol. En altres ja no agafen clients nous. Ja no és demanar una cosa complicada per posar-se ungles multicolors, llargues i punxagudes de gel, acríliques o de porcellana. Poder fer una senzilla manicura és ara mateix com una tasca de titans. La gran demanda ha obligat perruqueries i de centre d'estètica a evolucionar cap a la cura de les ungles.

En el millor dels casos es pot entrar en una llista d'espera. En el pitjor esperar fins el mes de juliol. Tot per una senzilla manicura. Malgrat la proliferació que hi hagut els darrers mesos de llocs especialitzats en la cura de les ungles, la demana supera l'oferta. En alguns establiments, com és el cas d'un de Sant Julià de Lòria ja no admeten nous clients perquè tenen totes les hores donades fins a finals de juliol. Una perruqueria i un centre d'estètica propers s'han beneficiat dels clients que han quedat exclosos.

Ja no és demanar una cosa complicada per posar-se ungles multicolors, llargues i punxagudes de gel, acríliques o de porcellana. Poder fer una senzilla manicura és ara mateix gairebé una tasca de titans. "Cada cop hi ha més gent que es vol cuidar les ungles", explica a l'Altaveu la propietària d'una botiga especialitzada a Andorra la Vella que ha optat per un nom en anglès per al seu comerç.

La moda, les innovacions i els personatges famosos també han tingut la seva influència

També considera que cada vegada més homes opten per fer-se arreglar les ungles, i  hi ha, al mateix temps, una mica l'efecte d'una moda o la influència de personatges populars sense arribar, però, al cas de la cantant Rosalia en el seu darrer videoclip 'Aute cute'.  Les innovacions i les aportacions originals per les ungles de les mans és un tema realment novedós. De fet els esmalts d'ungles apareixen a la meitat del segle XX així com el dissolvent, les ungles postisses i els enfortidors així com l'anomenada manicura francesa, que pot fer-se mitjançant ungles artificials, les quals estan dissenyades per a semblar-se a les naturals i es caracteritzen per mancar de color de base o per tenir una base de color rosa amb puntes blanques.

Als darrers anys han tingut un gran èxit les ungles de gel i de porcellana. De propostes i tècniques n'hi ha moltes. El problema és trobar un lloc i, sobretot, una hora per poder-les fer. Per sort encara es pot trobar algun lloc on encara no hagi arribar l''overbooking'. 

 

Comentaris

Trending