Una ‘Diva’ rosa i musical 

Música en directe, molt de ball i acrobàcies, malabars amb foc i participació del públic en el nou muntatge del Cirque du Soleil que s’estrena aquest dissabte i s’allarga fins al 29 de juliol Andorra Turisme espera superar els 107.000 espectadors que va rebre ‘Scalada’ l’any passat; enguany 22 funcions de dimarts a dissabte que continuen durant una horeta al Parc Central

Cirque du Soleil és més rosa que mai. L’espectacle de la companyia canadenca dissenyat a mida per als estius andorrans, per al juliol del Principat, alça el teló aquest dissabte. L’alça amb molta música i un muntatge que res no té a veure amb l’’Scalada’ que durant cinc anys ha donat vida al Parc Central. Enguany va de ‘Diva’. Música en directe i com deien alguns dels assistents en la preestrena d’accés restringit, el Cirque no sol decebre. Una altra cosa són altres valoracions.

‘Diva’, la sisena cita del Cirque du Soleil amb Andorra i la segona totalment diferent a l’anterior -reiterada amb moltes variacions durant cinc juliols seguits-, es posa en marxa aquest dissabte i pensa aplegar més de cent mil espectadors repartits en 22 jornades d’una horeta nocturna. En 22 representacions de 10 a 11 de la nit. Fins al darrer diumenge de juliol (dia 29) i des d’aquest dissabte, cada dia de dimarts a dissabte.

Respecte de l’any passat, per aquells que hi van ser, canvia la disposició de l’escenari i, d’aquesta manera, es guanya més aforament assegut. Se’n perd, però, per als assistents a peu dret i entrada gratuïta (l’accés de seient està taxat a 20 euros entre setmana i 23 els caps de setmana, però ja no queden entrades, en aquest darrer cas). En qualsevol cas, es preveuen cinc mil espectadors per dia. Tres mil amb cadira i dos mil sense. Andorra Turisme espera superar els 107.000 assistents que, en total, van seguir la cinquena edició d’’Scalada’.

‘Diva’ no té res d’‘Scalada’ més enllà del segell o la qualitat que garanteix la marca Cirque du Soleil. Però continua essent igual d’‘stelar’ com les anteriors edicions. La música, en directe, és un dels grans al·licients. El rosa, el protagonista escenogràfic, juntament amb el foc i l’aigua. I les acrobàcies que permeten enllaçar cadascun dels números. De risc i emoció, que no n’hi falti.

Dalt l'escenari hi ha dues cantants i un bateria que ofereixen la música en directe. 'Diva' arrenca amb 'La vie en rose' d'Edith Piaf, i, s’ha dit, d’ençà de llavors el rosa és molt present en tot l’espectacle. El ball i les acrobàcies es van alternant en un espectacle que fins i tot inclou un número amb malabars amb foc. En un altre dels moments de l'actuació, els ballarins surten a buscar persones d'entre el públic. A ballar s’ha dit. 'Diamonds', de Rihanna, posa la cirereta al pastís rosa. A la ‘Diva’ d’Andorra i del Cirque du Soleil.

Comentaris

Trending