Un tabac massa dolç

Detingut el propietari d'una botiga de comestibles i llaminadures de Perpinyà per venda il·legal de cigarrets de contraban d'AndorraLa policia requisa 460 paquets en el maleter d'un cotxe aparcat a prop de l'establiment

La policia de la comissària de Perpinyà ha requisat 460 paquets de tabac en un vehicle que estava aparcat al costat d'una botiga de comestibles i llaminadures del barri del Vernet. Els agents controlaven l'establiment després d'haver estat informats que a banda de dolços, pa, fruita i verdures també hi venien tabac. Van constatar que diversos clients sortien amb paquets de cigarrets a la mà.

Segons un comunicat de la Direcció Departamental de la Seguretat Pública de Perpinyà, els policies van confirmar les seves sospites quan una dona que tenia dos paquets de Philip Morris va explicar que els havia comprat, de manera fraudulenta, a 5 euros cada un quan el preu normal està al voltant dels 10.

El botiguer, interrogat pels policies, va reconèixer haver venut tabac de contraban procedent d'Andorra i va dir que a la botiga només hi havia 12 paquets. Amb el precedent d'altres operacions similars, els policies van demanar a l'home que els acompanyés fins al seu cotxe, que estava aparcat a prop de la botiga. Al maleter hi havia 460 paquets, alguns dels quals també havien estat introduïts des d'Espanya.

El botiguer, de 33 anys, va dir que ell només era un empleat i que actuava seguint ordres del propietari, Convocat per la policia, aques, de 26 anys,  es va presentant a la comissaria i va ser detngut. Va explicar que es dedicava a la venda il·legal de tabac per recuperar el seu negoci de comestibles que anava a la baixa. L'empleat i el propietari seran jutjats el 28 de febrer del 2020.

 

.  

Etiquetes

Comentaris

Trending