Un ‘Sultans of Swing’ dedicat als padrins (i a tots els herois)

(AMB VÍDEOS) Voluntari de la Creu Roja, Arnau Gómez s’ha encomanat a la música per agrair la feina a totes aquelles persones que treballen en la crisi sanitàriaEl fet de conviure amb dues persones de risc -el pare i l’àvia- l’ha impedit dur les tasques a primera línia que en altres moments hauria realitzat

En una altra situació, si la Covid-19 no fos la malaltia que és i no tingués el poder de contagi que té, Arnau Gómez probablement no hauria tingut temps ni de dibuixar ni de cantar. Com a voluntari que és de la Creu Roja, hauria estat en primera línia fes les tasques que l’ONG li hagués demanat. En aquesta ocasió no ha pogut. Viu amb dues persones d’alt risc d’infecció -el seu pare i la seva àvia- i per estalviar-los més maldecaps s’ha hagut de confinar amb ells mirant que amaini el temporal.

Quan des de la Creu Roja es va llançar una acció per tal que s’enviessin cartes i dibuixos als padrins per fer-los més digerible i passatger l’aïllament, Gómez va pensar que era la seva oportunitat. Que des de casa i sense posar en risc els seus familiars s’hi podia apuntar. Va fer alguns dibuixos, alguns textos. Però, sobretot, va decidir adaptar un dels temes mítics del grup Dire Straits, el ‘Sultans of Swing’. No només la cantaria en català. També en canviaria la lletra.

“La música és quelcom que sempre m’ha encantat, i m’ho passo molt be gravant diversos instruments i després ajuntar-los i així fer versions”, explica l’Arnau dies després de començar a fer córrer el seu particular ‘Sultans of Swing’. Afegeix que “fins i tot també composo alguna cançó de tant en tant”. Arnau Gómez explica també que “aquesta cançó la vaig gravar primerament pels padrins d’Andorra, però finalment vaig decidir que la volia fer córrer tant per Andorra com per Catalunya”.

Què pretén amb l’enregistrament del tema musical? “Agrair la seva dedicació a tots els qui fan possible que aquesta situació sigui més agradable: sanitaris, periodistes, treballadors, voluntaris, artistes, professors…” De fet, diu el jove voluntari de la Creu Roja, “canto sobre tots vosaltres”. Perquè, afirma, al capdavall, la majoria de ciutadans, amb el seu comportament, acaben fent que la situació sigui menys insostenible del que realment segurament és.

Comentaris (1)

Trending