Un tobogan amb baixada cap a l'oblit

Els veïns d’Escaldes-Engordany denuncien l’estat de total abandonament del parc situat a l’avinguda Sant Jaume i recorden que no se'n realitza un manteniment des de fa deu anys

El parc de l’avinguda Sant Jaume d’Escaldes – Engordany seria ideal perquè els nens, ara en temps de pandèmia, poguessin gaudir de l’aire. Però, per contra, s’hi troben amb un indret abandonat, amb unes instal·lacions completament trencades i el mobiliari urbà destrossat. Fa més de deu anys que no se’n realitza manteniment.

Almenys, així ho denuncien els veïns de la parròquia, on demanen una renovació de l’espai. “Aquest parc infantil amb condicions de seguretat ajudaria a espargir els infants en els diferents parcs i evitar així les aglomeracions que s’observen en altres més cèntrics”, assenyalen a la carta.

Es tracta d’un espai que, per les seves dimensions i la seva localització, és perfecte per als nens. De fet, fins a la data, ha sigut utilitzat per la corporació comunal per a distintes activitats programades. Ara mateix sols és un lloc apte per als propietaris dels canins i per a les reunions poc lícites dels joves.

De fet, és en aquest mateix par on s’han iniciat els ‘botellons’ de les últimes setmanes, que han acabat amb diverses persones detingudes i amb una intoxicació etílica de bona part dels joves. Els veïns també en són conscients d’aquesta situació, per això reclamen una renovació completa del parc que, ara mateix, suposa més un lloc de perill per als infants, que un esplai de jocs.

“Fa cosa de dos mesos, operaris del comú d’Escaldes-Engordany han procedit al canvi de les xarxes de protecció del camp de futbol i de bàsquet, però des d’aleshores, el parc infantil comunal a ’Engordany està deixat de la mà de déu”, aquesta és la denuncia principal dels veïns.

Comentaris

Trending