El temple de l’‘après-ski’ passa a millor vida

Enderroquen l’emblemàtic edifici que acollia el restaurant i la barra de bar de l’Abarset, que passarà a situar-se ara just rere el telecabina del Tarter

L’emblemàtic edifici que acollia el restaurant i la barra de bar de l’Abarset, el temple, el referent de l’‘après-ski’ al Principat ha passat a millor vida. Una excavadora ha enderrocat l’immoble, que era ja el darrer testimoni que quedava del recinte que durant prop d’una dècada ha estat animant el ‘cotarro’ hivernal després de les jornades hivernals d’esquí. També a l’estiu, és clar, la instal·lació ubicada al costat de l’aparcament del Tarter tenia la seva requesta.

Una vegada es va reprendre l’activitat constructiva després de la primera onada de la pandèmia es va desmuntar la major part del recinte. Ni terrasses, ni barres, ni escenaris. Només quedava l’edifici de teulada inclinada a dues aigües i un local més petit annexat. Tots dos han estat enderrocats per deixar pas a la urbanització, a la pleta de luxe, o semi luxe almenys, que s’ha de construir a l’esplanada resultant.

 

Mentrestant, s’està adobant el terreny que acollirà el futur Abarset, just darrera del telecabina del Tarter. De fet, ja tenen l’excavació i l’estructura. Aquest hivern hi haurà un local provisional. De fet, formalment Grandvalira ja ha avisat que aquest hivern no hi haurà ‘après-ski’ en una mena de crida a la responsabilitat i el comportament cívic davant la pandèmia. La realitat és que tampoc no es preveia tenir disponible del tot el recanvi per al mític Abarset.

Sí, però, que hauria d’estar totalment en marxa el nou local a partir de la temporada 2021-2022. I llavors es voldria que l’Abarset recuperi tot el seu encant, la seva atracció i la seva força. I torni a omplir-se d’adeptes i torni a esdevenir el referent de la festa, amb diversos ambients inclosos, de les hores posteriors a l’esquiada.   

Comentaris (5)

Trending