Sorpresa per a Pol Espargaró: la seva nova moto al jardí

Repsol Honda, l’equip amb el qual competirà les dues pròximes temporades, li ha portat el vehicle a casa seva, a Andorra, i ha emocionat el pilot resident

Sorpresa agradable i emocionant, almenys si es fa cas a la seva reacció, la que ha tingut el pilot resident de Moto GP Pol Espargaró. El motorista ha vist com Repsol Honda, l’equip amb el qual participarà en el campionat del món les dues pròximes temporades, li ha dut fins al seu jardí d’Andorra el vehicle que comandarà. El de Granollers ha assegurat estar “a punt de plorar”.

Espargaró no podrà engegar a la que serà la seva moto de la nova temporada de Moto GP fins al 19 de febrer. Llavors està programa la primera jornada de testos a Sepang. Ara bé, ja l’ha pogut tocar i pujar-s’hi. El seu nou equip li ha volgut portar a casa, a Andorra, com s’ha pogut comprovar en un vídeo compartit a les xarxes socials.

L’Honda RC213V, de fet, ja lluïa el dorsal 44, el número habitual d’Espargaró al llarg de la seva ja dilatada carrera al campionat de motociclisme. El gest l’ha emocionat molt, com demostra la seva reacció. “Estic a punt de posar-me a plorar”, ha afirmat el pilot, que ha titllat la sorpresa de “bogeria, brutal i passada”. També ha recordat que li ha fet falta “molt treball” per veure aquest vehicle amb el 44 retolat. Una altra imatge compartida per Repsol Honda mostra Espargaró lluint el mono oficial de l’equip.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending