Solidaritat en taules de dos

Polítics de tots els colors polítics participen un any més en la recollida de fons que McDonald’s organitza per a la Gavernera, això sí, complint les mesures sanitàries aplicables als restaurants

20 de novembre. Dia Mundial de la Infància. I, des de fa molts anys, una jornada que a Andorra està caracteritzada per la recaptació de fons que es fa a la cadena de restaurants McDonald’s en beneficis de la Gavernera. Una iniciativa a la qual sempre s’apuntaven polítics de tots els colors. Enguany també ho han fet, això sí, complint les limitacions sanitàries: tots en parelles de dos.

Els comptes a les xarxes socials dels diferents partits i també de les institucions han compartit al llarg de la tarda les imatges dels diferents polítics dinant al conegut restaurant de menjar ràpid. Tots amb el menú Big Mac, el que serveix perquè part de la recaptació de la jornada vaig cap al Centre d’Acollida d’Infants. I molts d’ells amb els dos ninotets de peluix que també permeten col·laborar amb la seva compra.

Enguany, hi havia una diferència substancial a anteriors edicions: el nombre de persones per taula. Per molt que s’estigui ajudant a una iniciativa solidària, cal fer-ho seguint les mesures sanitàries decretades per evitar l’expansió del coronavirus. Per tant, màxim de dues persones per taula.

Pel local que la cadena de restauració té a la part alta de l’avinguda Mertixell han passat al llarg del migdia bona part de la classe política andorrana. Des de ministres com la de Funció Publica, Judith Pallarés, o el d’Afers Socials, Víctor Filloy, o secretaris d’Estat, com Marc Galabert, a consellers generals de les diferents bancades: Mònica Bonell o Sandra Codina (DA) o Pere López i Roger Padreny (PS), entre molts altres. I és que és una tradició que val molt la pena mantenir, malgrat les limitacions de la pandèmia.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending