“Serà com un Barça-Madrid”

Adolfo Baines i Marc Rodríguez, entrenadors de l’Inter d’Escaldes i el Vall Banc Santa Coloma auguren una final de Copa Constitució molt igualada i disputada i deixen clar que per a ells no es tracta d’un torneig de segona

L’atípica temporada futbolística que ha deparat el coronavirus tanca aquest dimecres el teló amb la disputa de la final de la Copa Constitució. Els dos millors equips de la lliga, el campió Inter d’Escaldes i el segon classificat, el Vall Banc Santa Coloma, mesuraran un cop més les seves forces amb un trofeu en joc. Un duel que tots entrenadors, Adolfo Baines i Marc Rodríguez, han deixat clar que volen guanyar. I avisen, es tenen ganes: “Serà com un Barça-Madrid”.

En el campionat de la regularitat, disputat fins al darrer sospir, es van imposar els escaldencs. La Copa, doncs, dona opció de revenja als colomencs, tot i que el seu tècnic admet que, al seu entendre, no salvarà la temporada. “La pots qualificar ja de fracàs. Ho és no guanyar la lliga amb la plantilla que havíem fet”, ha reconegut Rodríguez.

Tots dos equips tenen la baixa d’un home clau: Lima en el cas dels escaldencs i Marc Rebés pels colomencs

I, tot i això, el trofeu és llaminer. “No serà un partit de costellada. Serà com un Barça-Madrid”, assegura. I davant seu, té clar i així li ha refermat Baines, trobarà un rival ambiciós. “El doblet ens fa molta il·lusió. Jo vull prestigiar la Copa des del minut 1. No renuncio a guanyar cap trofeu amb aquest club”, ha remarcat l’entrenador dels escaldencs.

Coincideixen, doncs, en volen el títol. També en augurar una final igualada. Equilibrada. “Ens hem trobat ja unes quantes vegades i a més gairebé de forma consecutiva. Ens tenim molt vistos i també ens tenim ganes”, ha comentat Baines. Per la seva banda, Rodríguez s’ha expressat en una línia similar: “Ens coneixem molt tot i que sempre hi hagi un invent que ens traiem de la màniga. Ell (Adolfo) sempre té algun recurs més i això ho fa més interessant”. Tots dos també confien en la possibilitat que qui el segueixi pels canals telemàtics de la Federació Andorrana (FAF) vegi “un gran partit”.

Per a Rodríguez, que ha recordat que Baines sempre ha estat un ós dur de rosegar -només l’ha guanyat una vegada en dos anys- un aspecte que els pot beneficiar és que, a diferència dels darrers duels, a la lliga, l’empat no li serveix a l’Inter. “Crec que és un cert avantatge”, ha apuntat, guant que ha recollit el tècnic escaldenc: “ja sabem que, si volem el trofeu, hem de sortir per la victòria”.

Esportivament, hi haurà absències importants. Almenys una a cada equip. L’Inter no pot comptar amb un dels seus pilars, el veterà Ildefons Lima, que es troba lesionat. El Vall Banc va perdre el passat cap de setmana a Marc Rebés. A banda, Baines ha indicat que està pendent de si alguns dels seus homes podran alliberar-se de compromisos laborals. “Ja sabíem que si es comprimia el calendari, es podien produir aquestes situacions”, ha indicat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending