Sax Fest que estàs en les altures

(AMB VÍDEO) El festival de saxofon d’aquest 2022 es promociona amb dos dels instrumentistes joves més rellevants del panorama mundial actual -Vincent David i Valentine Michaud- i amb el mirador panoràmic de Tristaina com a reclam

L’Andorra Sax Fest escalfa motors. La novena edició, la d’aquest 2022, està previst que se celebri el 9 al 16 d’abril i contempla mantenir l’alt nivell, altíssim, de les edicions precedents. De fet, per promocionar l’edició d’enguany s’han triat tres reclams d’allò més imponents. Els saxofonistes Valentine Michaud i Vincent David i el mirador panoràmic de Tristaina. Ordino-Arcalís i el festival de saxo liderat per Efrem Roca han unit esforços per començar a fer bullir l’olla en vista a l’abril.

El Sax Fest d’Andorra està plenament consolidat com un dels festivals de saxo més rellevants, almenys, d’Europa. Especialment, una oportunitat encomiable per als nous talents d’un instrument d’allò més agraït i versàtil. Com la versatilitat dels dos grans protagonistes del vídeoclip promocional el certament, que ja s’està compartint a les xarxes després de la seva gravació i edició.

Els francesos David i Michaud, que es passegen per diversos indrets d’Andorra i que acaben unint esforços al mirador de Tristaina, un dels reclams turístics més recents i que més impacte estan generant al Principat. Les vistes a vol d’ocell -o millor encara, de dron- que ofereix el muntatge audiovisual promocional són espectaculars. Com espectacular és la trajectòria dels dos saxofonistes que posen el seu brillant currículum al servei del festival que ha consolidat plenament la seva internacionalitat.

Valentine, també pianista, i Vincent, que no oblida la composició, han ofert concerts, en solitari o formant part de prestigiosos col·lectius -com l’Orquestra Filharmònica de Ràdio França o l’Orquestra nacional d’Estrasburg, ell; o la Filharmònica de Viena o l’Orquestra Simfònica Nacional de Letònia, ella- en alguns els millors escenaris de tot el món, més enllà d’haver-se format amb prestigiosos músics o d’haver rebut alguns els premis més destacats del món musical. Ells dos són les cares de la promoció d’un Sax Fest que ha iniciat el compte enrere. El mirador solar de Tristaina és l’entorn natural per fer més sax que mai.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending