Roureda de brutícia i soroll

Veïns del carrer Roureda de Sansa denuncien l’excessiva contaminació acústica i la brutícia del vial

Pixats i escàndol. Dues problemàtiques a un carrer. Els veïns de Roureda de Sansa han denunciat el soroll excessiu que hi ha al vial, principalment per les motocicletes que passen excedint la velocitat, i la pudor que acostuma a proliferar al vial a causa de les orines dels gossos -a banda de les corresponents taques a la vorera, també molt abundants-. A més, asseguren que la situació es dóna des de fa molt temps i que “el comú ens té oblidats, els controls en aquesta zona són inexistents i les neteges són molt deficients”.

Roureda de Sansa és un carrer d’un sentit i estret, però això no impedeix als cotxes i les motocicletes circular a velocitats que no estan permeses. Els ‘sprints’ són constants i, en alguns casos, les motos passen aprofitant al màxim les marxes curtes i sense el silenciador reglamentari, fet que el cos de policia penalitza amb una multa econòmica -per superar els decibels permesos-.

Segons les fonts consultades per l’Altaveu, hi ha diversos garatges en aquest carrer que alberguen, almenys, un parell de les motocicletes que pertorben la tranquil·litat dels veïns. De fet, els motoristes acostumen a sortir i entrar diverses vegades del ‘box’ al llarg del dia, causant una notable contaminació acústica, sobretot quan els residents tenen les finestres obertes. A més, els denunciants han explicat que, de vegades, fan petites reunions al carrer per “presumir” dels vehicles i “es dediquen a donar gas a les motos sense desplaçar-se”.

D’altra banda, els veïns també han lamentat l’olor de pixats que acostuma a fer el carrer i les taques de les orines dels gossos que es poden veure diàriament. En aquest sentit, han declarat que les neteges en aquest vial són poc freqüents i que és un barri amb molts cans, fets que, pel que sembla, no són gaire compatibles.

Comentaris (9)

Trending