Robatori entre amics

Una dona i dos homes, de 19 anys tots ells, entren en un restaurant de Santa Coloma i s'emporten 90 eurosLa noia va utilitzar el joc de claus que no havia tornat en acabar la seva relació laboral amb l'establiment

La policia va detenir una dona i dos homes de 19 anys tots ells com a presumptes autors d'un delicte contra el patrimoni, furt amb força amb utilització de claus de possessió il·legítima en un restaurant de Santa Coloma. Els tres detinguts es van endur 90 euros del local.

La sortida, regada amb alcohol, va acabar en un popular restaurant de cuina saludable que combina amb la venda de roba, situat a l'avinguda d'Enclar. Els tres amics van decidir acabar la festa allà, desendreçant i regirant una sèrie d'estances de l'establiment, a banda dels diners que es van emportar. La policia va ser requerida per un dels socis propietaris quan va comprovar que algú havia entrat a l'interior del restaurant mentre aquest estava tancat.

Les primeres investigacions van determinar que per accedir-hi no s'havia trencat cap porta, ni cap finestra. La conclusió va ser que l'intrús o intrusos havien de tenir alguna relació amb el local, ja sigui d'amistat o per un extreballador.

El 'modus operandi' va ser determinant per arribar fins als detinguts

L'enquesta va arribar fins a una extreballadora que, en finalitzar la seva relació laboral, no havia tornat el seu joc de claus. Ella, i dos amics, hi van entrar, segons sembla, més per fer una barrabassada que no pas amb l'ànim de delinquir. Van poder estar a l'interior amb tota tranquil·litat tenint en compte que el local, ubicat en una borda, està relativament aïllat i sense habitatges a prop i que hi ha una bona distància amb la carretera que està separada per un aparcament.

Ho van fer la matinada d'aquest diumenge passat, i el propietàri va descobrir els fets el matí quan va obrir el local en un dia que sol ser molt concorregut.

 

 

Comentaris

Trending