Ràdio Andorra contarà la seva història

L’edifici acollirà la representació teatral de petit format on es narra el seu recorregut, que és una coproducció entre l’Escena Nacional i l’Arxiu

Comentaris

L’edifici de Ràdio Andorra té més de 83 anys d’història i un llarg recorregut per les efemèrides del país. Totes elles es contaran durant la representació teatral de petit format que s’acollirà a les instal·lacions per celebrar el Dia Mundial de la Radio el 13 de febrer. L’obra és una coproducció entre l’Escena Nacional (ENA) i l’Arxiu Nacional i es va estrenar per primer cop el 9 d’abril del 2022 al Teatre de les Fontetes de la Massana.

El 13 de febrer se celebra el Dia Mundial de la Ràdio, efemèride proclamada oficialment per les Nacions Unides. El departament de Patrimoni Cultural s’ha sumat a la celebració i ha portat a l’edifici de Ràdio Andorra l’obra de teatre ‘Aquí Ràdio Andorra’, que tindrà lloc el mateix 13 de febrer a les 20:30 h. L’entrada serà lliure i gratuïta, però tindrà limitació d’aforament i, per tant, s’haurà de fer reserva prèvia.

L’espectacle, amb text i direcció de Juanma Casero, és una coproducció entre l’ENA i l’Arxiu Nacional d’Andorra al voltant de la història de Ràdio Andorra. La mostra es va estrenar el dia 9 d’abril de l’any passat al Teatre de les Fontetes de la Massana. És una obra de petit format i apta per a tots els públics que dona a conèixer la història de Ràdio Andorra com a emissora que va funcionar en el context polític i social de França, Espanya i Andorra entre els anys 1940-1981. Els actors i les actrius que participen són Pere Tomás, Carol Caubet, Núria Montes, Jonathan Jiménez i, com a pianista, Déborah López Vila.

 

Comentaris

Trending