Quan els fills et fan perdre els cabells

El pilot resident Aleix Espargaró ensenya a les xarxes com un dels seus fills s’ha entretingut durant el confinament jugant amb el seu cabell i una màquina de tallar el pèlEl nou look del motociclista ha causat importants bromes a la xarxa i, fins i tot, hi ha que ja li ha buscat un doble en l’intèrpret de ‘The Punisher’ John Bernthal

Comentaris

Quedar-se confinat a casa també pot tenir el seu risc... Especialment si tens fills petits. Així ho ha demostrat el pilot resident Aleix Espargaró. Tot val per distreure, ni que sigui una estona, a uns nens que porten ja gairebé tres setmanes sense poder sortir de casa. En el seu cas, ha hagut de sacrificar el seu cabell.

I és que el motociclista de l’equip Aprilia Racing, que viu a la Massana, ha mostrat a través del seu compte a Twitter la fórmula que ha trobat per mantenir ocupat un dels seus bessons, de tot just 22 mesos. Li ha posat a les mans una màquina de tallar el pèl.

I el petit, de nom Max, ha jugat a ser perruquer. Ni el fet que la víctima fos el seu pare l’ha fet sentit pietat i no ha tingut cap problema per passar una vegada i una altra la màquina per la, fins aquest dijous, cabellera del seu progenitor. La feina l’ha acabat arrodonint la dona d’Espargaró, Laura, que ha acabat, com a mínim, arreglant una mica el resultat aconseguit per un perruquer segurament massa novell.

El pilot no ha tingut problemes a compartir l’entremaliadura -tot sigui dit, consentida- del seu infant. En un compte a Twitter es pot comprar l’abans, el durant i el després de tot plegat. I no ha deixat indiferent als internautes. Fins i tot el ciclista Airan Ferández li ha trobat un doble amb el nou look: l’actor John Bernthal, conegut per haver interpretat a Frank Casttle en la versió televisiva de Netflix d’un antiheroi de Marvel, The Punisher i també per la seva participació a les primeres temporades de ‘The Walking Dead’.

Comentaris (8)

Trending