‘Promoció 2020’: el pas de basquetbolista júnior a sènior en un documental

El MoraBanc Andorra ha de reeinventar la denominada cerimònia de graduació, que enguany hauria complert un lustre, per culpa del coronavirus

Els jugadors i jugadores de la base del MoraBanc BC Andorra que passaven a sèniors tenien la seva cerimònia de graduació. Enguany seria complert la cinquena edició d’un acte que omplia d’emotivitat el descans del darrer partit del primer equip a la Lliga Endesa a casa. Emulant en tot les més il·lustres acadèmies, amb llançament de birrets i discursos finals inclosos, l’acte és una altra de les iniciatives que s’ha emportat per davant la crisi de coronavirus però el que no s’ha volgut des del club és deixar passar l’oportunitat de reconèixer a la promoció del 2020 a feina feta durant tots aquests anys.

“La idea és poder fer la cerimònia de veritat algun dia”, afirma el cap de comunicació del club Gabriel Fernàndez, que afegeix que “les circumstàncies ens han portat a buscar una fórmula alternativa i creiem que ens n’hem sortit”. El MoraBanc Andorra ha estrenat avui a Youtube el documental ‘Promoció del 2020’ en què els graduats i graduades d’aquest any expliquen el que ha significat a les seves vides la seva trajectòria al club.

“El nostre company Coke González ha fet una feina excel·lent i el documental és una molt bona eina per entendre el que representa pels integrants de la nostra base la part de la seva vida que dediquen al club”, exposa Fernàndez, que conclou que “en bona part, les paraules d’aquest grup de joves son un homenatge als molts entrenadors que han tingut”. ‘Promoció 2020’ és un documental que va molt més enllà del bàsquet i que parla dels lligams per sempre que l’esport estableix entre els integrants dels equips.

La promoció 2020 del BCA, la formen Cloe Torcuato Rodríguez, Ariadna Rodríguez Garcia, Jasmin Belarmino Siruno, Laura Laurent Marrugat, Laia Ribó Balastegui, Maria Sobany Bosch, Noah Micó Lorenzo, Aleix Solanes Bisbal, Martí Obiols Puig, Aitor Villarreal Aljama, Ferran Ballester Pons, Jan Frases Codina, Hugo Torres de Sa, Guillem Vergens Carnicé i Roc Tarruell Romà.

JÚNIOR MASCULÍ
JÚNIOR MASCULÍ
JÚNIOR FEMENÍ
JÚNIOR FEMENÍ

 

Etiquetes

Comentaris

Trending