La policia patrulla al ritme de ‘Morena’

L’agent Francesc ‘Pakillo’ Suárez i el televisiu Héctor Quintana formen el duet ‘Tormenta Marea’ que està tenint una notable repercussió a les xarxes amb el seu primer senzill

Si algú encara el recordava per l’amenaça de carxot a un home que gravava amb el mòbil una actuació policial al Pas de la Casa, ben aviat ho deixarà de fer. Sense deixar el cos uniformat, un dels seus agents va camí de fer-se famós. Com a mínim, de protagonitzar la cançó de l’estiu a l’Edifici Administratiu de l’Obac. I és que al despatx central de la policia es balla al ritme de ‘Morena’, el tema que han enregistrat el duet ‘Tormenta Marea’.

I qui són, aquest duet? Doncs l’agent de seguretat ciutadana i policia de proximitat Francesc ‘Pakillo’ Suárez i qui en altres èpoques era un home televisiu i ara més abocat a tasques ‘instagramer’ Héctor Quintana. Per ara, i veurem si dura i quan dura, han penjat a les xarxes socials un tema d’allò més enganxós. Els poc més de tres minuts de ‘Morena’ estan fent furor, positivament parlant, com a mínim al despatx policial.

“T’agradi o no el tema”, expliquen alguns agents i personal de la policia, “t’acaba enganxant”. A l’espai per dinar o per fer el cafè que hi ha a l’edifici, els taral·larejos són constants. També els comentaris sobre la nova vocació del company Pakillo, que és així com el coneixen. La tasca policial no és incompatible amb el que es considera, de totes totes, una simple afició. De fet, el policia essencialment posa els cors. I la gràcia en certes aparicions. En pocs dies, la cançó ja ha obtingut més de dues.mil visualitzacions a Youtube.

Bona part de la lletra i la major part de les veus són de Quintana, que no és pas la primera vegada que canta. Tots admeten en alguns vídeos a les xarxes que la cançó en enganxosa. I a fe de Déu que ho és. I molt. Prou ho saben a la policia, que si no fos perquè ja tenen un himne propi, aviat l’haurien adoptat com a tal. Caldrà veure si el duet ‘Tormenta Marea’ va carrera com semblen insinuar en el seu canal de Youtube o es queda sols en una prova d’estiu. Com aquells amors que arriben i se’n van de seguit i per sempre més.

Etiquetes

Comentaris (18)

Trending