Una pixera crucial

Les necessitats fisiològiques d’un agent de policia acaben portant una patrulla a descobrir tres persones que intercanviaven cocaïna al lavabo de l’aparcament comunal de Prat de la Creu

Poc es deurien pensar, uns i altres, que un banal pipí seria tan decisiu. Però les necessitats fisiològiques d’un agent de policia, aquesta passada matinada, han acabat sent decisives per detenir un home acusat d’un delicte contra la salut pública. En fi, que mercadejava poc o molt amb cocaïna. I no estava sol. On? Als lavabos de l’aparcament comunal de Prat de la Creu. Allí va acudir l’agent. No pas a buscar ningú. L’uniformat tenia pixera.

Ha estat una estona abans de les 2 de la matinada quan l’integrant d’una de les patrulles de seguretat ciutadana que donaven voltes pel centre del país ha tingut una necessitat insalvable i intransferible. Com que la patrulla voltava per les immediacions de l’aparcament de Prat de la Creu, segons que han explicat testimonis dels fets, s’hauria aturat a lloc i l’agent ha anat a fer la feina.

Quan es disposaven a controlar un dels dos homes, aquest, davant la sorpresa dels uniformats, va llançar quelcom a terra. Els policies no van trigar massa temps a recuperar allò de què s’havia desprès l’home -un resident a Andorra la Vella de 29 anys

Poc s’esperava l’agent que dins del lavabo hi trobaria dos homes i una dona tot ocupats. Però encara s’esperaven menys els ocupants que dins dels serveis hi entrés sense cap més intenció que fer-hi les seves necessitats un policia. Fet i fet, i sense que l’agent pogués saciar-se -almenys aparentment- els tres ocupants sorpreses al bany van sortir-ne cames ajudeu-me en direcció al carrer Doctor Vilanova. Ben a prop.

Allí haurien estat enxampats pels agents. Vista la reacció dels tres ocupants del lavabo, clar està, els policies no van dubtar en fer-ne el seguiment pertinent. I quan es disposaven a controlar un dels dos homes, aquest, davant la sorpresa dels uniformats, va llançar quelcom a terra. Els policies no van trigar massa temps a recuperar allò de què s’havia desprès l’home -un resident a Andorra la Vella de 29 anys. La primera sensació s’ha confirmat hores després.

Es tractaria d’un parell d’embolcalls que contindrien, en conjunt, encara no tres grams de cocaïna. Un dels tres implicats, el controlat, vaja, ha reconegut ser el propietari de les paperines i l’únic responsable de la substància estupefaent. D’aquesta manera ha estat detingut. I hores després, ja aquest dissabte a la tarda, hauria estat posat a disposició judicial i, aparentment, condemnat per la via ràpida. Pensa condicional i multa al canto. I tot, per les necessitats fisiològiques del policia.

Comentaris (4)

Trending