El ‘pardal’ que canta als turistes

Nicolás, un andorrà de 13 anys, publica cada divendres al Facebook un vídeo per promocionar els paratges naturals del Principat i atreure el turisme

Si ens ho parem a pensar, no cal gaire més. Una bona càmera, una bona idea i ganes de prendre la iniciativa. Nicolás, juntament amb el seu pare, han publicat una sèrie de vídeos promocionant els paratges naturals d’Andorra i han tingut molt bona repercussió a les xarxes socials, concretament al Facebook. Sota el hashtag #Andorrasegurament i el personatge ‘El Pardal de los Pirineos’, han dissenyat una campanya de turisme pràcticament a cost zero.

Nicolás té 13 anys, és skater i  també membre del Cor Nacional dels Petits Cantors. Va fer la primera incursió a les xarxes socials en companyia de Sergio Lucea i el seu equip, un famós youtuber i skater internacional que va visitar Andorra el maig del 2019. Després d’això, va fer alguns vídeos amb els petits cantors i d’altres de diverses temàtiques, però ‘El Pardal de los Pirineos’ ha estat el pas definitiu.

La iniciativa té prop de 5.000 visites al Facebook a cadascun dels nou vídeos que s’han publicat

Cada divendres al Facebook, sota el hastag #elpardaldelospirineos, Nicolás crida a passejar per Andorra de forma divertida i didàctica, obtenint prop de 5.000 visites per cadascun dels nou vídeos que ha publicat fins ara. Sempre fent les recomanacions sanitàries pertinents, és clar. Les seves publicacions, basades en el llibre ‘Senders Blaus d’Andorra’, tenen seguidors que calquen les seves passejades i fins i tot alguns polítics del Principat l’han felicitat.

‘El Pardal’ creu que Andorra ha perdut una gran oportunitat després del confinament: “El nostre país va sortir a les principals televisions d'Espanya i França com país COVID-ready, tal com diu el nostre Cap de Govern. El més difícil estava fet, el problema és que no ho vam sentenciar. Tenim muntanyes sense aglomeracions i volem vendre concerts com a Ibiza”.

La ruta d'aquest divendres serà a Fonvert. Pareu atenció al seu cant.

Nicolás a Coms de Jan
El setè vídeo de Nicolás

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending