Lladregot (de pa sucat amb oli) reincident

La policia deté un home no resident de 54 anys que en tres setmanes ha robat quatre vegades en dos centres comercials diferentsEl valor total de la mercaderia furtada, amb una vuitantena de cartrons de tabac com a principal, puja a 3.830 euros

En cinc dies l’han detingut dos cops. En tres setmanes ha robat en quatre ocasions -almenys que s’hagi pogut constatar- en centres comercials del Principat. El tabac sol ser la seva mercaderia preferida, encara que també s’ha endut eines diverses. Es tracta d’un home no resident de 54 anys. La suma del perjudici causat s’eleva hores d’ara a 3.830 euros.

L’última detenció va ser dijous a les 11 del matí. A l’arrestat ja se li havia confeccionat una ordre per contravenció penal el dissabte anterior. I la primera sostracció de mercaderia que se li coneix, almenys que hagi estat denunciada, data del passat 14 de maig. És una de les tretze persones que van ser detingudes durant la setmana passada.

La darrera detenció, dijous al matí, va ser producte del requeriment efectuat pel servei de seguretat d’un centre comercial de la capital. Els vigilants tenien retingut una persona que havia sostret material divers. En concret, quan els agents es van personar a l’establiment se li van trobar catorze cartrons de tabac, un ordinador portàtil i un dron. Tot plegat valorat en 1.236 euros.

Segons que ha comunicat aquest migdia la policia, el mateix home, hauria estat identificat com l'autor d'una altra sostracció en el mateix establiment el dissabte anterior, i en aquella ocasió se n’hauria endut 52 cartrons de tabac valorats en 1510 euros. Aquell mateix dissabte, i en un establiment de la parròquia de Sant Julià de Lòria, se'l va controlar per la sostracció de quinze cartrons de tabac i dues pistoles de joguina -valor de la mercaderia 415 euros-, motiu pel qual se li va confeccionar una contravenció penal. 

Igualment, els responsables de seguretat d'aquest darrer establiment, del centre comercial lauredià, van presentar una denúncia per la sostracció de diferent mercaderia, fets que haurien ocorregut el 14 de maig, dia en què l’arrestat hauria presumptament robat dos trepants, dos aparells làser de mesura i un carro de la compra, tot plegat valorat en 669 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending