La bicoca més familiar

Estupefacció pel fet que la premiada amb la gran cistella de Nadal del grup Sant Eloi sigui la parella d’un dels organitzadors del sorteigLes bases de la rifa només establien la limitació de ser major d’edat (a banda de comprador de les butlletes) per poder participar-hi

Durant molts mesos, la façana del centre comercial lauredià Sant Eloi ha estat l’expositor d’una part dels productes que configuraven la gran cistella de Nadal organitzada pel grup empresarial sota la denominació de ‘La gran bicoca’. La cistella, des de dilluns, ja està en mans de la vencedora de la rifa. Del sorteig. Ara, l’estupefacció és màxima. L’afortunada és la parella d’un dels principals promotors i organitzadors del certamen. 

Les bases del sorteig no estableixen cap limitació per poder participar a la rifa. És a dir, ni els treballadors del grup empresarial promotor de la rifa ni els seus familiars hi tenien vetada la participació. Aquesta és una mesura que s’adopta en sortejos d’altres països. Però no aparenta que hi hagués cap limitació en el cas de ‘La gran bicoca’. L’únic límit fixat en les regles de la rifa era el fet de ser major d’edat. I haver adquirit degudament, és clar, les butlletes.

De fet, i seguint la legislació en matèria de joc al Principat, el sorteig s’ha hagut de sotmetre a les directrius i, en certa manera també, al control, del Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ). Sense anar més lluny, el director d’aquest organisme, Xavier Bardina, va ser present dilluns al lliurament de la cistella a la vencedora, Rosa Campà, parella d’Enric Naudi, empleat del grup Sant Eloi i un dels responsables de l’organització de l’esdeveniment. 

La situació, encara que totes les fonts consultades deixen clar que és del tot regular, no ha passat inadvertida per moltes persones, que han contribuït a fer més gran (i més familiar) la bicoca. La guanyadora, en les declaracions públiques, va assegurar no saber on havia adquirit la butlleta que li ha obert la porta a un bon lot de productes. Segons les dades dels organitzadors, el número s’havia comprat al mateix Sant Eloi. La guanyadora tenia un bon feix de butlletes, segons les fonts consultades.

La rifa de ‘La gran bicoca’ estava associada al sorteig extraordinari de Nadal de la Loteria Nacional espanyola. Seguint les bases del sorteig específic del grup Sant Eloi, si el primer número no sortia, es passava al segon. I així va ser. La butlleta vencedora correspon al segon premi del sorteig del 22 de desembre. La cistella està valorada en 200.000 euros hi ha una bona quantitat de productes, començant per un cotxe o un viatge al Japó i passant o acabant per bicicletes o bosses de mà.

 

Comentaris (10)

Trending