El director general d’Actua Innovació, Marc Pons ha concretat una mica més. L’espai acollirà projectes d’educació i divulgació ambiental i de promoció d’activitats a la natura que puguin millorar l’experiència del visitant, també hi haurà un lloc dedicat a l’exposició d’obres d’artistes del país relacionades amb la muntanya i es permetrà que les empreses puguin vincular projectes privats. Tot plegat, buscarà ajudar al Principat a esdevenir el primer país reserva de la biosfera. Potenciar el vessant ‘eco-friendly’, vaja.
No està pensat com un espai de turisme per als ciutadans, amb un recorregut i unes explicacions establertes, però es podrà visitar.
No està pensat com un espai de turisme per als ciutadans, amb un recorregut i unes explicacions establertes, però es podrà visitar. La principal voluntat seria la de consolidar el projecte com un referent quant a la divulgació dels punts esmentats anteriorment. Resumint-ho molt, es podria definir com una mena de ‘co-working natural’. En aquest sentit, ja hi ha tres empreses vinculades, dos de fora i una d’Andorra, que duran a terme algun projecte a l’edifici.
El que si ha quedat confirmat és que s’haurà d’esperar per veure cap a on va tot això. Ara per ara, hi ha una sèrie de pantalles interactives per trobar informació relacionada amb la muntanya, una zona per provar la realitat virtual d’un espai natural, una maqueta de la geografia d’Andorra amb un seguit d’explicacions i algunes representacions dels diferents terrenys Andorrans. Molt bonic, molt ecològic, i amb una molt bona presentació, però també amb incògnites que s’aniran buidant els pròxims mesos.

Vista general de l'espai

El ministre Gallardo i el director d'Actua amb una de les eines instal·lades

Representació de diferents terrenys d'Andorra

Una maqueta didàctica amb informació del Principat

Comentaris (1)