L’home que ‘nedava’ sobre la neu del Pas

Estupefacció per la reacció d’un turista embriac en un cèntric aparcament exterior de la localitat encampadana

L’alcohol fa fer coses inesperades. Imprevisibles. I, a més, fa apujar la temperatura. Almenys d’entrada. Caldrà veure posteriorment els efectes de les braçades sobre la neu del turista francès que ha deixat estupefactes alguns veïns del Pas de la Casa que fa un parell de nits van veure com  l’home es refregava amb l’enfarinada o més que això que va ocultar l’asfalt d’un cèntric aparcament exterior de la localitat encampadana.

Quan l’home va protagonitzar l’escena, al Pas les temperatures estaven per sota de 0º. La davallada de les temperatures és un fet. Igual com és un fet, també, que els turistes facin de les seves quan beuen més del compte. De fet, l’estupefacció hi va ser. Sí. Però menys. Al Pas de la Casa, per sort o per desgràcia, estan acostumats a veure ‘actuacions’ com aquesta. Clar que deu ser la primera de l’era Covid.

Sia com vulgui, després de protagonitzar el seu minut de glòria, l’home, amb boxer i res més, mirant on trepitjava i conscient, aparentment, del fred que deuria fer, va retornar a l’hotel on estava allotjat sense que hi hagués cap altre incident. Solament tenia ganes de ‘nedar’ damunt la neu del pàrquing. Coses que passen.

       

 

Comentaris (1)

Trending