Ganes de tornar a veure bàsquet des de la grada

Els seguidors tricolors accepten de bon grat les mesures antiCovid necessàries per tornar al pavelló mentre que el club valora de forma positiva el desenvolupament del protocol en una jornada que serveix de prova pilot pels partits a l’ACB

El bàsquet ha tornat a la ‘Bombonera’. I el que és més important: ho ha fet amb públic. Amb aficionats a les grades. Els seguidors del MoraBanc Andorra saben que aquesta temporada podran recuperar la vella rutina d’animar en directe els seus jugadors. Això sí, seguint un estricte protocol sanitari que accepten de bon grat. La prova pilot que ha suposat el Trofeu Andorra la Vella ha estat ben valorada tant pels mateixos seguidors com per la directiva de l’entitat.

I és que, com molts han deixat clar des del primer moment, “hi havia ganes” de poder estar al pavelló en directe. I és que, amb l’excepció d’un parell o tres de partits, tota la temporada passada va tocar seguir els partits per televisió. Ara, es podrà fer des de la graderia, complint el protocol marcat: presentació d’un certificat Covid o, si no es té, una prova diagnòstica negativa, mantenir les distàncies i mascareta FFP2 en tot moment.

Gorka Aixàs i David Astrié amb la copa que s'endurà el guanyador del Trofeu Andorra la Vella.

Relacionat

Certificat Covid o proves negatives (PCR, TMA o antígens) per poder veure els partits del MoraBanc

Unes exigències que els aficionats accepten sense problemes. “Entren dins la normalitat en la qual estem; entre tots hem de fer el màxim per evitar els contagis”, posa en relleu el Sebastià, que no nega que la mascareta “molesta”, però que “hem d’aprendre a conviure amb això”.

El Jaume i la seva família també han volgut anar al pavelló. “Som socis des de fa set o vuit anys i portàvem una temporada sense poder-ho fer”, comentava. Per tant, no amaga que “em sembla bé” totes les mesures adoptades. La seva dona, però, tampoc nega que “seria més còmode que només calgués una mascareta quirúrgica”.

El que és important és que el públic  ha tornat a la ‘Bombonera’. “Esperem que tot vagi bé a partir d’ara”, apunta el Raúl, tot destacant que troba el protocol “adequat i adaptat a les circumstàncies”. També s’ha volgut mostrar “amb ganes de venir i veure en directe el nostre esport”.

Aficionats del MoraBanc ensenyant la documentació necessària per accedir al pavelló.
Aficionats del MoraBanc ensenyant la documentació necessària per accedir al pavelló.

Des del club, el president, Gorka Aixàs, ha expressat la satisfacció per com s’ha desenvolupat la prova pilot. “Ha anat bé, tot com una seda”, ha afirmat, tot destacant que “la gent ha vingut preparada, amb tot el que els hi hem demanat”. Tot i això, admet que amb l’afluència d’aquest diumenge “tot era més fàcil” i que, en canvi, el dia de la visita del Reial Madrid “hem de veure que cal millorar”. I és que llavors “hi haurà molta més gent i ja tenim clar que hi ha coses que no hem fet avui que sí que serà necessari fer aquell dia”.

Comentaris

Trending