Una Festa del Poble a la terrassa

La primera celebració a Encamp després de la crisi del coronavirus s'ha caracteritzat per la poca afluència i el respecte a les recomanacions de seguretat

Primera prova de foc. El segon dia de la festa del poble d'Encamp s'ha celebrat sense incidents, malgrat les mesures que s'han hagut d'adoptar per minimitzar els riscos d'un possible rebrot de coronavirus. Els actes no han tingut gaire afluència i les terrasses han estat el lloc amb més moviment. A més, l'ús de mascareta al carrer sembla que comença a reduir-se.

Els que més han gaudit aquest cap de setmana a Encamp han sigut els nens. Aquesta tarda hi havia tres actes dins de la celebració de la Festa del Poble. La primera, l'espectacle infantil, ha congregat al Prat Gran les famílies amb nens petits per ballar i divertir-se al ritme de la companyia de teatre 'Xip Xap'. Malgrat els esforços del vocal, no ha sigut gaire popular, però entre els assistents s'han respectat les mesures de seguretat: distanciament social i contacte físic només amb familiars. Davant les restriccions per fer servir els gronxadors, les bicicletes i els patinets han estat l'alternativa per divertir-se.

Desfilada pel poble a càrrec dels 'Cyclos Clowns'

Cap a les 18 hores ha començat el recorregut pels carrers del poble dels 'Cyclos Clowns', que pràcticament han travessat la parròquia. El moment amb més afluència ha estat a l'arribada a la Plaça dels Arínsols i també ha sigut el punt on menys s'ha respectat la distància de seguretat per part dels infants. A banda d'això, la desfilada ha sigut tranquil·la. Tots els integrants de l'espectacle han interactuat amb la canalla però en cap moment els han tocat.

Per últim, la banda 'Manu & The Vodka's' ha realitzat un concert a tocar del Comú. Hi ha hagut seguretat per controlar l'aforament perquè es respecti la distància social, però no ha sigut necessari. La major part del públic eren pares, una bona colla de nens amb les seves bicicletes i patinets i la gent asseguda a la terrassa -que estava plena- del bar que està a la plaça. El temps dirà si aquesta serà la tònica.

Etiquetes

Comentaris

Trending