‘Fast & Furious’ a l’avinguda Tarragona

La policia deté tres joves que circulaven la matinada de diumenge fent maniobres i avançaments que posaven en risc la seguretat d’altres vehiclesDos dels interceptats van donar positiu per consum d’alcohol i un altre per tòxics

Al més pur estil fet famós per Dominic Toretto, Luke Hobbs o Brian O’Conner. Com si estiguessin protagonitzant una nova entrega de Fast & Furius, la popular saga cinematogràfica de films d’acció i curses il·legals. Així circulaven tres cotxes la matinada del diumenge per l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella fins que van ser interceptats per la policia. Els seus respectius conductors van ser detinguts després de donar positiu dos d’ells per consum d’alcohol i un altre per haver pres drogues.

Durant una estona, l’avinguda es va convertir en l’escenari d’una improvisada cursa entre els tres vehicles. Segons s’ha explicat des del cos de policia, circulaven en direcció Sant Julià de Lòria a gran velocitat, efectuant brusques maniobres a les rotondes, on feien xisclant les rodes i efectuant continus avançaments entre ells. Evidentment, posaven en seriós perill la seguretat de la resta de turismes que estaven a la via.

Rebut l’avís, poc abans de dos quarts de sis de la matinada, efectius del cos es van apropar a la zona i van constatar la situació. Ràpidament van interceptar els tres vehicles i van fer baixar els seus conductors –dos de 18 anys i un de 22, tots residents al país-, que van ser sotmesos a les pertinents proves per detectar si havien consumit alcohol o altres substàncies.

I, efectivament, ho havien fet. Un d’ells va donar una taxa d’alcoholèmia d’1,13 grams per litre de sang. L’altre, d’1,02. És a dir, per sobre del límit de 0,8 que marca el positiu penal. A l’altre, en la prova salivar, va donar positiu per consum de tòxics.

Tots ells van ser detinguts i posats a disposició judicial. A banda del delicte de conduir sota els efectes de l’alcohol i de les drogues, també se’ls podria imputar un altre contra la seguretat en el trànsit. I és que les seves maniobres, més dignes de la pantalla cinematogràfica, van posar en seriós risc la resta de conductors.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending