Esperant el testimoni de la víctima

La recerca dels sospitosos de la violació que hi va haver dimarts a la tarda en un domicili de Santa Coloma ha resultat de moment infructuosa, entre altres coses perquè tot el que envolta el cas és ara per ara molt enrevessat

La recerca dels sospitosos de la violació que hi va haver dimarts a la tarda en un domicili de Santa Coloma, el domicili de la víctima, de fet, ha resultat infructuosa, fins ara. De fet, no es pot pas descartar que es tractés de dos homes no residents i, a més, que després de la brutal agressió, no només sexual, que també, marxessin de seguida del país. I és que l’avís a la policia no va ser immediat. Tot el cas és molt enrevessat. I s’espera que la declaració de la víctima aporti llum a tot plegat.

De moment, els investigadors no hi han pogut parlar més que els pocs detalls quan es va acudir al lloc dels fets. Hores d’ara, fins i tot, no es té clar que la dona, d’uns 45 anys, vulgui col·laborar gaire. Situació que, sense treure gens de força a l’agressió que hauria rebut, genera més dubtes a tot plegat. En tot cas, fins que els metges no ho autoritzin, els investigadors no podran parlar amb la dona, sota un xoc emocional molt fort i amb unes lesions físiques més que notables. Roman ingressada a l’hospital, aïllada.

Fins que els metges no ho autoritzin, els investigadors no podran parlar amb la dona, sota un xoc emocional molt fort i amb unes lesions físiques més que notables; alhora fins ara no s’ha mostrar gens col·laboradora i, en canvi, sí molt atemorida

Hauria estat, dimarts, una filla de la dona la qui se l’hauria trobat en un deplorable estat al domicili. Els seus agressors l’haurien lligat al llit. Fet que hauria dificultat, també, la suposada demanda d’auxili. Tampoc no s’hauria mostrat la víctima gens col·laboradora i, en canvi, sí molt atemorida. Hores d’ara ni tan sols no ha transcendit si la dona coneixia els seus agressors. En tot cas, identificats, no els hauria identificat. Va ser la filla qui va advertir la policia. Va ser vers les 8 de la tarda de dimarts.

Des de llavors es va posar en marxa, d’una banda, una tímida investigació que s’ha reforçat moltíssim aquest dimecres i, de l’altra, la recerca dels sospitosos de l’agressió. Des del primer moment hi ha hagut moltes coses que no han acabat de quadrar. La violació i la pallissa que li haurien propinat els ara recercats semblen indubtables. Però els investigadors treballen amb la hipòtesi que es barregen més qüestions que s’estan analitzant.

La recerca s’ha intensificat aquest matí de dimecres amb l’activació d’una mena d’'operació gàbia’. Una vegada els responsables dels dispositiu han entès que no tenia sentit generar els inconvenients circulatoris que s’estaven causant tantes hores després dels fets -s’han arribat a obrir vehicles, a revisar maleters o a pujar, agents, a autobusos de línia per mirar de trobar els sospitosos més enllà de fer controls als punts fronterers-, al punt del migdia, més o menys, s’ha aixecat l’operatiu.

Un dels controls aquest matí a l'accés nord d'Escaldes.

Relacionat

La policia aixeca els controls i delimita la recerca dels sospitosos d’una violació a Santa Coloma

Des de llavors que s’analitza l’entorn de la dona, coneguda en alguns ambients o sectors molt característics producte dels seus gustos o fins i tot alguna de les seves activitats professionals, per mirar, ja no d’enxampar els autors de l’agressió sinó, almenys, per intentar obtenir detalls, reduir el cercle. De fet, aquest dimecres la policia ha anat a buscar diverses persones, ben bé una dotzena, per prendre’ls declaració com a testimoni. Es vol trobar els agressors. I s’intenta treure l’enrellat a tot plegat. Per això s’espera el testimoni de la víctima. Que xerri és clau.

Comentaris (8)

Trending