La policia aixeca els controls i delimita la recerca dels sospitosos d’una violació a Santa Coloma

Els agents haurien pogut obtenir alguns detalls més dels agressors després de parlar amb la víctima, que està ingressada a l’hospital

Un dels controls aquest matí a l'accés nord d'Escaldes.
Un dels controls aquest matí a l'accés nord d'Escaldes.

Poc després del punt del migdia, i després d’un intens debat intern, la policia ha decidit aixecar els controls que mantenia en diversos punts de la xarxa viària -no pas sempre alhora, els anava muntant i desmuntant- i ha iniciat una recerca més delimitada dels dos sospitosos d’una suposada violació que hi hauria hagut aquest dimarts a darrera hora de la tarda en un domicili de Santa Coloma. Poder contactar d’una forma més pausada amb la víctima, que roman ingressada a l’hospital, hi hauria ajudat.

Segons fonts veïnals, hi ha moltes coses que no estan clares i molts serrells per acabar de lligar. Però no hi hauria dubte, hores d’ares, que la dona, de mitjana edat, hauria sofert algun tipus de forcejament en l’àmbit sexual. La localització dels dos homes -els quals no se sap si han estat identificats per l’agredida però sí que la policia en té elements prou significatius com per poder intentar-los trobar- és fonamental des del punt de vista de la presumpta autoria del delicte però, també, per aclarir els fets.

La víctima hauria contactat amb la policia al tomb de les 8 de la tarda d’aquest dimarts per denunciar l’agressió soferta. I des de llavors es van muntar controls, especialment als punts fronterers, per evitar que els dos sospitosos deixessin el país. En haver-hi relativament poc trànsit, el dispositiu no va alterar la circulació. La recerca no ha donat cap fruit de matinada i els controls a la via pública, especialment en alguns punts rodons de la xarxa viària, s’han intensificat aquest matí generant retencions i cues.

Tot i que es tenen indicis i pistes sobre els dos sospitosos, almenys ara per ara no es tindria cap indicador sobre el seu parador. El cas continua obert, igual com la recerca, i s’espera que l’increment de la col·laboració de la víctima, a mesura que es vagi refent del xoc que li va comportar l’agressió, que les fonts consultades han assegurat que va existir de manera indubtable, permeti portar més llum al cas.

Etiquetes

Comentaris

Trending