Encesa discussió, cigarreta encesa

La policia deté un home de 40 anys a Encamp per agredir la seva exparella quan, després d’una sortida dominical amb motocicleta, van acabar discutint i li va llançar el cigarro contra la caraEls agents que van haver d’intervenir van fer la prova d’alcoholèmia a l’arrestat i va donar positiu, amb la qual cosa també van afegir aquest delicte a l’inicial contra la integritat física

Una suposada sortida de bon rotllo amb la ‘ex’ va acabar com el rosari de l’aurora. I amb l’home, un resident de 40 anys, detingut per un doble delicte: un contra la integritat física de l’exparella i l’altre contra la seguretat en el trànsit per superar l’índex màxim d’alcoholèmia autoritzat. Una encesa discussió i una cigarreta encesa van estar a l’epicentre de tot plegat.

Els fets van passar aquest diumenge. La discussió i l’agressió que li va donar continuïtat van succeir a Encamp, on finalment va acabar sent detingut l’home. Home i dona, que havien estat parella, van decidir anar a fer un tomb amb motocicleta. Havia de ser una matinal de diumenge plàcida. Suposadament almenys. Quan l’excursioneta acabava i els excursionistes arribaven al primer punt de finalització de la sortida, això era a tocar el domicili d’ella, va esclatar tot plegat.

La discussió va acabar derivant amb el fet que l’home llancés una cigarreta encesa a la dona. La cigarreta li va tirar contra la cara, tot impactant a la galta dreta i fent-li una ferida. L’acció va originar una intervenció policial que va derivar en la detenció de l’home. A més, els agents intervinents, veient tot plegat, van decidir realitzar la prova d’alcoholèmia a l’arrestat. Encara que per poc, l’home va donar positiu. 0,9 quan el màxim permès és 0,8 grams d’alcohol per litre de sang, amb la qual cosa també se li va sumar aquest delicte al de l’agressió en l’àmbit domèstic.

Aquesta és una de les deu detencions que hi va haver durant la setmana passada. La immensa majoria van ser degudes a alcoholèmies positives. Sis en concret. Les altres tres detencions van tenir a veure amb aldarulls diversos i una violació de domicili. L’arrest més recent va ser el d’una noia resident de 20 anys que diumenge al vespre, enmig d’una desavinença amb la seva exparella, va acabar agredint a aquesta. La noia va esgarrapar al coll i a la mà dreta l’ex. I va acabar arrestada acusada d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

Des d'oposar resistència als agents a accedir a un domicili que no era seu aprofitant les claus que custodiaven els pares, motiu d'altres arrestos

Les altres dues detencions van ser a inici de setmana. La primera dilluns passat a les 6 de la tarda al Pas de la Casa. Un home no resident de 18 anys pretenia ser controlat per una patrulla policial. En el moment de voler-lo identificar, el noi es va escapar corrents del control policial, posteriorment és novament identificat, i aquest torna a fer una temptativa d’escapar-se. A banda es va resistir, ja que en el moment d'ésser agafat per un braç, aquest va fe un gest brusc per tal de desfer-se d'un dels agents actuants. En conseqüència va ser arrestat per un delicte contra la Funció Pública.

La darrera de les detencions es va produir dimarts passat poc abans de 3/4 de 9 del vespre a la capital. Un home resident de 19 anys va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat de domicili després d’accedir en un domicili sense el consentiment del seu propietari tot utilitzant unes claus que tenien en custòdia els pares del detingut.

Comentaris

Trending